Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κρανιδίου στο Λαογραφικό Κέντρο Κρανιδίου (εικόνες)

Την Τετάρτη 13/04/2022 το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας – παράρτημα Κρανιδίου επισκέφθηκε το Λαογραφικό Κέντρο Κρανιδίου στο Κρανίδι. Μια επίσκεψη αφιερωμένη στις Παραδόσεις του Τόπου μας, στην τοπική μας ιστορία. Οι υπεύθυνες από την εθελοντική ομάδα του Λαογραφικού Κέντρου μας ξενάγησαν στα εκθέματα και μας φιλοξένησαν σε αυτήν την καταπληκτική εστία πολιτισμού. Ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ερμιονίδας – καθηγητης κοινωνικής εκπαίδευσης κ. Τάσος Λάμπρου παρουσίασε συνοπτικά την ιστορία ίδρυσης και λειτουργίας του Λαογραφικού Κέντρου, την ιστορική του διαδρομή , τις δράσεις του, την πολιτιστική προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας όλα αυτά τα χρόνια.
Τέλος, δόθηκε ένα ραντεβού, εάν επιτρέψουν οι κοινωνικές και υγειονομικές συνθήκες, να αναπτυχθούν κοινές δράσεις μεταξύ του Σχολείου μας και του Λαογραφικού Κέντρου.
 Αξίζει όλοι να στηρίζουμε τέτοιες συλλογικές προσπάθειες που αναβαθμίζουν την πολιτιστική ταυτότητα του τόπου μας .
Με την ευκαιρία του Αγίου Πάσχα να ευχηθούμε σε όλους σας Καλή Ανάσταση και χαρούμενη Λαμπρή.
Οι καθηγητές του Σ.Δ.Ε. Κρανιδίου

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ