Το νέο Δ.Σ. της Πελοποννησιακής Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας – Από το Κρανίδι ο Ταμίας

Σε Σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πελοποννησιακής Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΠΟΕΕ).

Αναλυτικά η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου: Πρόεδρος Βασίλης Παγώνης (Κιάτο). Αντιπρόεδρος Γιώργος Εγγλέζος (Καλαμάτα). Γενικός γραμματέας Κώστας Βερδελής (Ναύπλιο), αναπληρωτής γενικός γραμματέας Θέμης Ζούζουλας (Τρίπολη). Ταμίας Παναγιώτης Λυγερός (Κρανίδι), αναπληρωτής ταμίας Γιώργος Πετρόπουλος (Μεσσήνη). Μέλη: Αργυρώ Καλού (Κιάτο), Παναγιώτης Κολοβίνος (Κιάτο) και Κώστας Νικολακέας (Καλαμάτα).

Στην ανακοίνωση του ΔΣ αναφέρεται:

“Μια νέα μέρα ξεκινάει για την ΠΟΕΕ, με υπερδιπλάσιο αριθμό συλλόγων-μελών στη δύναμή της από τις προηγούμενες εκλογές. Η νέα διοίκηση μένει προσηλωμένη στο τρίπτυχο α) της επέκτασης της Ομοσπονδίας, β) της πλήρους διεκδίκησης των συμφερόντων του εμπορίου και της επιχειρηματικότητας της Πελοποννήσου και της εκπροσώπησης προς όλες τις κατευθύνσεις και γ) της δημιουργίας εργαλείων και ευκαιριών για την προώθηση της ανάπτυξης και του εκσυγχρονισμού των επιχειρήσεων”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ