Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 12:00 πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση της νέας περιόδου στα γραφεία του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ».
Με βάση το άρθρο 32 του Καταστατικού της Ένωσης Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας, το προσωρινό Δ.Σ. κάλεσε τα μέλη και τις/τους φίλες/φίλους της ΕΣΛΑ και παρουσίασε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης: – πεπραγμένα περιόδου – πορεία της Ε.Σ.Λ.Α. και προτάσεις για τη νέα περίοδο – ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα, δηλώθηκαν διαθεσιμότητες για το νέο Δ.Σ. και κατατέθηκαν οι απαραίτητες συνδρομές καθώς, με βάση το άρθρο 7 δικαίωμα εκλογής έχουν τα μέλη που «έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις απέναντι στο Σύλλογο».
Αποφασίστηκε μια νέα Γ.Σ. στις 18 Φεβρουαρίου 2023, στις 12:00 στα γραφεία του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης», για την τελική εκλογή του νέου Δ.Σ. της Ένωσης.
Έτσι, στην νέα Γ.Σ. είχαμε την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που αποτελείται από τις/τους:
Γιάννη Ρούσο, Πρόεδρο
Μάνο Κουμεντάκη, Αντιπρόεδρο
Γιώργο Μουσταΐρα, Γεν. Γραμματέα
Θεοδόση Σπαντιδέα, Ταμία
Γεωργία Τζαμαλούκα, Μέλος
Με αναπληρωματικά μέλη:
Μαίρη Παναγιώτου
Ράνια Καραΐσκου
Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου θα είναι διετής.
Ο Πρόεδρος
Γιάννης Ρούσος
Ο Γεν. Γραμματέας
Γιώργος N. Μουσταΐρας
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ