Το “Ιπτάμενο Δελφίνι” από Σπέτσες & Ύδρα, αντί για τον Πειραιά, ξέμεινε στον… Πόρο!

Ενημερώθηκε, τις απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πόρου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΧΙΧ” Ν.Π. 9523

ότι, ενώ το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Σπέτσες για Ύδρα – Πόρο – Πειραιά, παρουσίασε μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή. Το Ε/Γ-Υ/Γ πλοίο, κατέπλευσε ασφαλώς στον λιμένα Πόρου, αποβιβάζοντας με ασφάλεια εβδομήντα πέντε (75) επιβάτες.

Με μέριμνα της εταιρείας προωθήθηκαν στον προορισμό τους οι αποβιβασθέντες εβδομήντα πέντε (75) επιβάτες καθώς και οι είκοσι πέντε (25) επιβάτες που ανέμεναν στον λιμένα Πόρου.

Από το Λιμεναρχείο Πόρου απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του Ε/Γ-Υ/Γ πλοίου, ενώ με την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, του επετράπη ένας μεμονωμένος πλους για τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος προς αποκατάσταση της εν λόγω βλάβης.

Σχόλιο Π: Το συγκεκριμένο σκάφος  χαλάει κατ’ επανάληψη!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ