Το επίγειο διαμάντι του Κοντομηνά στην Ερμιονίδα (εικόνες)


Κυριολεκτικά από το πουθενά ”έσκασε” η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Κοντομηνά, από την Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Πέμπτης 10/3, που προκάλεσε το σοκ του τηλεοπτικού κοινού αλλά και των τηλεοπτικών συνεργείων.
Ο ίδιος είχε μια αμύθητη περιουσία εξαιτίας όλων των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων με τις οποίες απασχολούνταν, ενώ στην κατοχή του είχε πάρα πολλά ακίνητα τα οποία έβγαζε σιγά σιγά στο ”σφυρί” εξαιτίας της επιδείνωσης της υγείας του τον τελευταίο χρόνο.
Ένα από αυτά τα ακίνητα ήταν και το τεράστιο κτήμα του στην Πελοπόννησο, επιφάνειας 916 στρεμμάτων, με την απίστευτη βίλα που ήταν χτισμένη πάνω στην θάλασσα στην ακτή της Πελοποννήσου απέναντι από την Ύδρα και έχει πανοραμική θέα στη θάλασσα, στην Ύδρα και στη νήσο Δοκό.
Αν και, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούσαν από γνωστούς μεσίτες, το ακίνητο στη Θερμησία ήταν υποθηκευμένο στις τράπεζες, τελικά βρέθηκε ο τρόπος να βγει προς πώληση και η αξία του θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Η αξία του…4.565.981 ευρώ παρακαλώ. Ναι, καλά διαβάσατε.
Το σπίτι, το οποίο είναι χτισμένο τη δεκαετία του ’50, βρίσκεται στη χερσόνησο και λειτουργεί σαν συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις δύο παραλίες του κτήματος, η μία με άσπρη άμμο και η άλλη με βότσαλο, υλικά που με ειδικά φορτία είχε μεταφέρει ο Δημήτρης Κοντομηνάς για τον επίγειο παράδεισό του όταν έκανε ανακαίνιση, το 2012.
Μάλιστα, στα σχέδιά του φημολογείται ότι ήταν η κατασκευή μαρίνας, η οποία όμως δεν χτίστηκε ποτέ λόγω των αντιδράσεων από κατοίκους της περιοχής. Τα κτίσματα στην παραλία και ένας ξεχωριστός ξενώνας προσφέρουν συνολικά εννέα υπνοδωμάτια, ενώ μάλιστα κάποια άλλα οικήματα έχουν χώρο για το προσωπικό και για τους εργάτες του κτήματος.
Οι φωτογραφίες από τη βίλα του Κοντομηνά στη Θερμησία:
Πηγή
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ