Το έχουν… “κάψει”; Μπουμπουλίνα η Αγγελοπούλου… Κολοκοτρώνης ο Μητσοτάκης! Κακός χαμός για το εξώφυλλο του ΒΗΜΑgazino…

Πλήθος αντιδράσεων και σχολίων έχει προκαλέσει το  επετειακό εξώφυλλο του ΒΗΜΑgazino, που παρουσίαζε ως… Μπουμπουλίνα την Γιάννα Αγγελοπούλου  και ως Κολοκοτρώνη τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη! 

Όλα ξεκίνησαν με το promo βίντεο του εξωφύλλου που παρουσιάστηκε στη σελίδα του περιοδικού. Εκτός από τον κ. Μητσοτάκη και την  κ. Αγγελοπούλου, εμφανίζονταν με ρούχα… εποχής ’21 και άλλοι σύγχρονοι Ευρωπαίοι ηγέτες (συμβολισμός, προφανώς, λόγω της βοήθειας που παρείχαν οι σύμμαχοι στην ελληνική επανάσταση).

Πολλοί πίστεψαν αρχικά ότι είναι “τρολιά”. Ωστόσο ήταν πραγματικότητα και  μετά τη θύελλα των  αντιδράσων που ξέσπασε στα σόσιαλ μίντια, το βίντεο αποσύρθηκε. Αρχικά παρέμεινε η φωτογραφία του εξωφύλλου, αλλά σύντομα αποσύρθηκεκι αυτή…

 Όμως πολλοί χρήστες του  διαδικτύου  φρόντισαν να αποθηκεύσουν το βίντεο και  όπως ήταν φυσικό, στο  ακολούθησε κανονικό  πάρτι...
 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ