«Τι άντρα έχω;» Η Μπέττυ Μαγγίρα για το περιστατικό με το σκάφος στην Ύδρα

Η Μπέττυ Μαγγίρα περιγράφει ένα περιστατικό που της συνέβη στην Ύδρα

Σχολιάζοντας ένα viral βίντεο με μία πρόταση γάμου σε σκάφος, η Μπέττυ Μαγγίρα μοιράστηκε με το πάνελ και τους τηλεθεατές της εκπομπής της ένα παρόμοιο περιστατικό που της συνέβη.
«Έχουμε πάει με ένα μικρό σκάφος, τρία ζευγάρια στην Ύδρα. Έχουμε φύγει, έχουμε ξανοιχτεί, έχουμε κάνει τα μπάνια μας, έπιναν οι άλλοι τα ποτάκια τους… πάμε να φύγουμε, η άγκυρα δε βγαίνει. Λέει ο καπετάνιος: παιδιά, δεν μπορώ να βγάλω την άγκυρα. Είχε τυλιχτεί η αλυσίδα σε έναν βράχο» ξεκίνησε να περιγράφει η παρουσιάστρια.
«Λέει αυτός: θα πρέπει ένας από εμάς να φύγει με ένα τεντεράκι, να φωνάξουμε έναν δύτη να έρθει να λύσει την άγκυρα. Λέει ο Δημήτρης: κολυμβητής είμαι, θα προσπαθήσω. Έλεγαν οι φίλοι μας «εμείς ήπιαμε και τα ποτάκια μας, αν πάθει τίποτα πώς θα βουτήξουμε να τον σώσουμε;». Και πήγε στον βυθό, την έλυσε… και να σας πω κάτι; Είπα «τι άντρα έχω;» πρόσθεσε χαριτολογώντας η Μπέττυ Μαγγίρα.
«Με κάτι τέτοια δεν ανεβαίνει ακόμη στα μάτια σου; Πέρα από τις γνώσεις, διότι να ξέρετε ότι αυτό θαυμάζω. Όχι το κορμί» σχολίασε στο τέλος με χιούμορ.