«Τι άντρα έχω;» Η Μπέττυ Μαγγίρα για το περιστατικό με το σκάφος στην Ύδρα

Η Μπέττυ Μαγγίρα περιγράφει ένα περιστατικό που της συνέβη στην Ύδρα

Σχολιάζοντας ένα viral βίντεο με μία πρόταση γάμου σε σκάφος, η Μπέττυ Μαγγίρα μοιράστηκε με το πάνελ και τους τηλεθεατές της εκπομπής της ένα παρόμοιο περιστατικό που της συνέβη.
«Έχουμε πάει με ένα μικρό σκάφος, τρία ζευγάρια στην Ύδρα. Έχουμε φύγει, έχουμε ξανοιχτεί, έχουμε κάνει τα μπάνια μας, έπιναν οι άλλοι τα ποτάκια τους… πάμε να φύγουμε, η άγκυρα δε βγαίνει. Λέει ο καπετάνιος: παιδιά, δεν μπορώ να βγάλω την άγκυρα. Είχε τυλιχτεί η αλυσίδα σε έναν βράχο» ξεκίνησε να περιγράφει η παρουσιάστρια.
«Λέει αυτός: θα πρέπει ένας από εμάς να φύγει με ένα τεντεράκι, να φωνάξουμε έναν δύτη να έρθει να λύσει την άγκυρα. Λέει ο Δημήτρης: κολυμβητής είμαι, θα προσπαθήσω. Έλεγαν οι φίλοι μας «εμείς ήπιαμε και τα ποτάκια μας, αν πάθει τίποτα πώς θα βουτήξουμε να τον σώσουμε;». Και πήγε στον βυθό, την έλυσε… και να σας πω κάτι; Είπα «τι άντρα έχω;» πρόσθεσε χαριτολογώντας η Μπέττυ Μαγγίρα.
«Με κάτι τέτοια δεν ανεβαίνει ακόμη στα μάτια σου; Πέρα από τις γνώσεις, διότι να ξέρετε ότι αυτό θαυμάζω. Όχι το κορμί» σχολίασε στο τέλος με χιούμορ.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ