Τα τέσσερα πράγματα που δεν πρέπει να αγγίξεις ποτέ σε ένα ξενοδοχείο

Πρώην υπάλληλος έγινε viral αποκαλύπτοντας στο TikTok τα – κυριολεκτικά – βρώμικα μυστικά του κλάδου

Τα ξενοδοχεία έχουν πάντα τον τρόπο τους να μας χαλαρώνουν.

Λίγο το πλούσιο πρωινό, λίγο το ότι είμαστε – επιτέλους – μακριά από το σπίτι, λίγο η άνεση του room service… δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος για να νιώσει αμέσως πιο ξεκούραστος.

Όμως η άνεση που αισθανόμαστε όταν αφήνουμε τα πράγματά μας θα πρέπει να έχει ένα όριο, όπως αποκάλυψε στο TikTok πρώην ξενοδοχειακή υπάλληλος.

Η Άντζελα Ριχιλουόμα, ένα μοντέλο που έχει εργαστεί σε ξενοδοχείο, ανάρτησε στο γνωστό κοινωνικό δίκτυο μια σειρά από βίντεο αποκαλύπτοντας τα πιο βρώμικα μυστικά του κλάδου.

Στο πρώτο εξ αυτών, με τίτλο «Hotel Room Nastiness», εξηγεί:

«Έπαθα σοκ όταν το έμαθα. Δούλεψα σε ένα ξενοδοχείο πριν από λίγο καιρό. Ασχολήθηκα με το μάρκετινγκ και ο κύριος με τον οποίον συνεργαζόμουν δούλευε σε ξενοδοχεία για 20 χρόνια. Μου εξομολογήθηκε κάποιες άκρως απόρρητες πληροφορίες που θα τις μοιραστώ μαζί σας.»

Ποιες ήταν αυτές;

Η Άντζελα εξήγησε ποια είναι τα τέσσερα αντικείμενα που δεν πρέπει να ακουμπάμε ό,τι και να γίνει:

  • Η καφετιέρα. Όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται, υπάρχουν άνθρωποι που χρησιμοποιούν τις καφετιέρες που βρίσκονται εντός των δωματίων ως… ουρητήριο.
  • Τα ποτήρια στο μπάνιο. Οι καθαρίστριες συχνά αναγκάζονται να καθαρίσουν αμέτρητα δωμάτια σε ελάχιστο χρόνο, κι έτσι πολλές φορές αντί να πλύνουν τα ποτήρια, απλώς τα σκουπίζουν με λίγο… καθαριστικό για τα τζάμια.
  • Ο κάδος για τον πάγο. Ναι, καλά μαντέψατε. Υπάρχουν άνθρωποι που ουρούν και εκεί.
  • Το κάλυμμα του κρεβατιού. Το πάπλωμα μπορεί να καθαρίζεται συχνά, όμως το κάλυμμα από επάνω του είναι πενταβρώμικο. Όπως εξηγεί η Άντζελα «απλώς αφαιρέστε το. Βγάλτε το και ρίξτε το στο πάτωμα».
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ