Τέλος εποχής για το εξοχικό του τέως βασιλιά στο Πόρτο Χέλι – Πουλήθηκε σε Βούλγαρο επιχειρηματία

Αποτελείται από 12 κρεβατοκάμαρες, οι οποίες είναι πολυτελείς, με την πέτρα να δεσπόζει στους εξωτερικούς χώρους, ενώ στα δάπεδα κυριαρχεί το μάρμαρο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «SECRET», η βίλα πουλήθηκε σε Βούλγαρο επιχειρηματία και ήδη η οικογένεια μετακομίζει. Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον ο τέως βασιλιάς και η σύζυγός του, Άννα-Μαρία, είναι σε φάση μετακόμισης στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι. Μάλιστα, αυτό ήταν ένα όνειρο ζωής για τον τέως, αφού ήθελε πολύ να μείνει στην Αθήνα. Επίσης, λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, οι συνθήκες διαμονής στην πρωτεύουσα είναι καλύτερες.
Στο Πόρτο Χέλι, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει και άλλους «γαλαζοαίματους» της Ευρώπης, όπως τη βασιλική οικογένεια της Δανίας, αλλά και μεγάλες προσωπικότητες του παγκόσμιου τζετ σετ.
Μόλις ο Βούλγαρος επιχειρηματίας αντίκρισε την εξοχική κατοικία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στον Άγιο Αιμιλιανό, που αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για την περιοχή, την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού το εν λόγω ακίνητο ξεχωρίζει για την αραβική αρχιτεκτονική του και έχει χτιστεί με τα καλύτερα και ακριβότερα υλικά.
Αποτελείται από 12 κρεβατοκάμαρες, οι οποίες είναι πολυτελείς, με την πέτρα να δεσπόζει στους εξωτερικούς χώρους, ενώ στα δάπεδα κυριαρχεί το μάρμαρο. Τα χειροποίητα πλακάκια που είναι τοποθετημένα στα περισσότερα δωμάτια έχουν αγοραστεί από το Μαρόκο, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ανατολίτικη φιλοσοφία του οικήματος.
Επιπλέον, ο εξωτερικός χώρος έχει σχεδιαστεί από αρχιτέκτονα τοπίου, με τους ειδικούς φωτισμούς στα σιντριβάνια και τα ρυάκια να χαρίζουν ένα… υπερθέαμα. Αυτό, ωστόσο, που ενθουσίασε τον Βούλγαρο μεγιστάνα ήταν η πισίνα των 30 μέτρων, μόλις λίγα μέτρα από το απέραντο γαλάζιο, αλλά και η ιδιωτική παραλία. Θέλοντας λοιπόν να γίνει ο νέος ιδιοκτήτης αυτού του «παλατιού», μέσω των συνεργατών του προσέγγισε τον τέως βασιλιά ρίχνοντας στα πόδια του χρυσάφι.

Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 9/4

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ