Τάσος Λάμπρου: «Τα γεγονότα της Θερμησίας δυσφημούν την Ερμιονίδα μας»

Δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Τάσου Λάμπρου

Μετά από μία πολύ δυσάρεστη και δύσκολη ημέρα μετά την απώλεια, την κηδεία δύο νέων ανθρώπων στα Δίδυμα τώρα πληροφορήθηκα μέσω του διαδικτύου αλλά δυσάρεστα γεγονότα, άλλες ακραίες συμπεριφορές που έγιναν στην κοινότητα της Θερμησίας.
Αυτονόητο η καταδίκη τους, αυτονόητη η επρακτη συγνώμη από τους υπεύθυνους, αυτονόητο η διεύρυνση της υπόθεσης από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας, αυτονόητο η απομάκρυνση από τα δημοτικά προεκλογικά δρώμενα ανθρώπων και μέλη των οικογενειών τους που πυρπολούν το πολιτισμένο προεκλογικό κλίμα, αυτονόητη η απαράδεκτη εύκολη γενίκευση αυτών των συμπεριφορών σε όλους τούς άλλους πολιτικούς αυτοδιοικητικούς αντιπάλους, τέλος αυτονόητη η αναζήτηση του Μέτρου για τις αναμενόμενες αντιδράσεις από όλες τις πλευρές.
Σε όλους εμάς επαφίεται να επικρατήσει ένα ήπιο επικοδομητικο κλίμα στην παρούσα προεκλογική περίοδο προς όφελος όλων των Δημοτών που θα έχουν την δυνατότητα να ασκήσουν με νηφαλιότητα το κορυφαίο εκλογικό δικαίωμα του “εκλέγειν” με αντικειμενικά κριτήρια πολιτικής αξιολόγησης.
Μακριά από εμάς οι ακραίες συμπεριφορές από οποίον και εάν προέρχεται και η εύκολη αξιοποίηση αυτών συμπεριφορών για μικροπαραταξιακό όφελος.
Ηρεμία, νηφαλιότητα και σοβαρότητα το τρίπτυχο της επόμενης προεκλογικής περιόδου.
Τάσος Λάμπρου
Δημοτικός σύμβουλος
Δήμου Ερμιονίδας
Επικεφαλής ΕΝ.ΔΗ.ΕΡ.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ