Τάσος Λάμπρου: Κάντε κάτι για τις νέες χωματερές… όχι μόνο πασαρέλα!

Δυναμική παρέμβαση και σφοδρή κριτική στη δημοτική αρχή

Ο επικεφαλής της Ενότητας Δημιουργίας και υπ. Δήμαρχος Ερμιονίδας Τάσος Λάμπρου με σημερινή του παρέμβαση βάλλει εναντίον της δημοτικής αρχής για τις νέες χωματερές που έχουν δημιουργηθεί σε διάφορα σημεία της Ερμιονίδας.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Λάμπρου, η διοίκηση του Δήμου αντί να επιλύσει τα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν, ασχολείται μόνο με την πασαρέλα υποψηφίων και τις φωτογραφίες.
Εδώ που τα λέμε, δεν έχει άδικο!

Ακολουθεί η παρέμβαση του κ. Λάμπρου: 
Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο να παρουσιάζεις προβληματικές καταστάσεις και ανυπαρξία επίλυσης κρίσιμων προβλημάτων όμως εμείς θεσμικά είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε.
Έχουμε επισημάνει ότι η διοίκηση του Δήμου Ερμιονίδας αντί να ασχοληθεί με τα προβλήματα του τόπου μας εγκαινίασε την προεκλογική περίοδο 10 μήνες πριν από τις Δημοτικές εκλογές και δεν έχει τίποτα να επιλύσει παρά μόνο…. κάνει πασαρέλα υποψηφίων και να φωτογραφίζεται.
Τους υπενθυμίζω ότι πρέπει να σε ασχοληθεί με τα προβλήματα του τόπου μας και των Δημοτών μας και να προετοιμαστεί ο Δήμος μας για την καλοκαιρινή τουριστική περίοδο.

Μετά από καταγγελίες διαπίστωσα ότι σε πολλά σημεία του περιφερειακού δρόμου Πορτοχελίου – Ερμιόνης, οικόπεδα εφαπτόμενα του δρόμου στους οποίους βρίσκονται κάδοι απορριμμάτων έχουν μετατραπεί σε μικρές χωματερές. Το ίδιο παρατηρούμε στο δρόμο προς την Χηνίτσα και σε πολλά σημεία του Δρόμου της Βερβερόντας.
Η κατάσταση ήταν και είναι μέχρι σήμερα απαράδεκτη για αυτό απαιτείται άμεση παρέμβαση από την πλευρά του Δήμου.
Εμείς στα τελευταία 4 χρόνια στηρίξαμε με κάθε τρόπο την συλλογική προσπάθεια να επιλυθεί το πρόβλημα της αποκομιδής και της διαχείρισης των απορριμμάτων στο τόπο μας όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παρεμβαίνουμε όταν εντοπίζουμε προβλήματα, αδιαφορία, καθυστερήσεις, μη υλοποίηση του προβλεπόμενου σχεδιασμού και προγραμματισμού.

Τα ερωτήματα πολλά:
– γιατί δεν έχετε τοποθετήσει μεγάλους επαγγελματικούς κάδους μέχρι σήμερα σε συγκεκριμένα σημεία του Δήμου μας όπως είχατε δεσμευτεί στο Δημοτικό συμβούλιο για τα ογκώδη
– γιατί δεν εφαρμόζετε στην Πράξη τον κανονισμό καθαριότητας που δίνει κατευθύνσεις και λύσεις στο συγκεκριμένο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.
-γιατί δεν έχετε ενημερώσει με κάθε τρόπο τους Δημότες μας και τους παραθεριστές της περιοχής πως θα διαχειρίζονται τα ογκώδη απορρίμματα και τα κλαδέματα από τα σπίτια τους. Έπρεπε να υπήρχε μια ολοκληρωμένη προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης όλων των πολιτών του Δήμου μας, ο κανονισμός καθαριότητας έπρεπε να ήταν εύχρηστος οδηγός καθημερινής ατομικής και συλλογικής συμπεριφοράς.
– γιατί έχουμε σημαντικές καθυστερήσεις στα πλαίσια της προετοιμασίας του Δήμου μας για την καλοκαιρινή περίοδο στον τομέα της καθαριότητας.
– γιατί δημιουργείτε συνθήκες υπέρβασης του προυπολογισμού με τις γνωστές συνέπειες, λόγω εκτάκτων αναγκών να πολλαπλασιάζονται οι απευθείας αναθέσεις.
Τα προβλήματα είναι εδώ και είναι πολλά αφήστε την άκαιρη πολύμηνη προεκλογική περίοδο. Ασχοληθείτε με την διοίκηση του Δήμου Ερμιονίδας.
Είμαστε εδώ, πάντα υπεύθυνα για να παρεμβαίνουμε έγκυρα και έγκαιρα προς όφελος του συμφέροντος του Δήμου και όλων των Δημοτών μας
Τάσος Λάμπρου
Δημοτικός σύμβουλος
Δήμου Ερμιονίδας
Επικεφαλής της ΕΝ.ΔΗ.ΕΡ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ