Σ.Τ.Ε.: Οριστικά το Μετόχι στη διοικητική αρμοδιότητα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ύδρας

Η προσφυγή του Δήμου Ερμιονίδας στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣΤΕ), όπου διεκδικούσε την αρμοδιότητα στο «Μετόχι» Θερμησίας, δεν καρποφόρησε.

Έτσι, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γιώργος Κουκουδάκης πανηγυρίζει:

“Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ύδρας (ΔΛΤΥ) δικαιώθηκε με την παρέμβαση του στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) εναντίον της προσφυγής που είχε κάνει ο Δήμος Ερμιονίδας κατά της υπαγωγής του “Μετοχίου” στη διοικητική αρμοδιότητα του ΔΛΤΥ. Το ΣτΕ με την 401/2021 απόφαση του έληξε οριστικά αυτό το θέμα που εκκρεμούσε εδώ και χρόνια.

Οφείλονται συγχαρητήρια

στον Πρόεδρο του ΔΛΤΥ και Αντιδήμαρχο Ύδρας κ. Ιωάννη Μπελεγρή για τον συντονισμό αυτής της υπεράσπισης. Η σκέψη μας είναι συνεχώς μαζί του και του ευχόμαστε να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει στην οικογένεια και στα καθήκοντα του.

Συγχαρητήρια

οφείλονται επίσης και στον δικηγόρο κ. Μανώλη Σχινά για τον άριστο νομικό χειρισμό της υπόθεσης.

Ανοίγει τώρα ο δρόμος για την υλοποίηση λιμενικού έργου στην εν λόγω περιοχή. Οι σχετικές μελέτες μάλιστα έχουν ήδη εκπονηθεί.

Οι σχέσεις μας με τους γείτονες μας στην Ερμιόνη παραμένουν άριστες και θέλω να πιστεύω ότι το “Μετόχι” θ αποτελέσει αφορμή να ενισχύσουμε ακόμα τη συνεργασία μας λόγω αφενός της εγγύτητας των τόπων μας αλλά και των πλούσιων ιστορικών σχέσεων μεταξύ τους.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ