Σύμβαση για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στην Ερμιονίδα

Προγραμματικές συμβάσεις για σημαντικά αθλητικά έργα -σε Αργολίδα και Λακωνία- εγκρίθηκαν, μεταξύ άλλων, από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, που συνεδρίασε τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, στην Τρίπολη.
Ειδικότερα, το σώμα ενέκρινε προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και α) του Δήμου Ανατολικής Μάνης για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στο Γύθειο και β) του Δήμου Ερμιονίδας για την μελέτη και κατασκευή νέου κλειστού μεταλλικού γυμναστηρίου στον εν λόγω δήμο της Αργολίδας.
Ακόμα, το Περιφερειακό Συμβούλιο προέβη στην έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του ΕΛΓΟ – Δήμητρα, για την εφαρμογή τεχνολογιών Γεωπληροφορικής και Αυτοματισμών στο σύνολο της Περιφέρειας με σκοπό την βελτιστοποίηση των δολωματικών ψεκασμών του προγράμματος δακοκτονίας.
Εξ άλλου, το σώμα ενέκρινε προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Ομοσπονδίας αμεα Πελοποννήσου με αντικείμενο την διενέργεια έρευνας για την εφαρμογή της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών που αφορά στα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρίες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Εγκρίθηκε επίσης από το Περιφερειακό Συμβούλιο, μεταξύ άλλων, προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της “Λυσώ” Εκπαιδευτική – Διαχειριστική ΑΜΚΕ με αντικείμενο πρόγραμμα πρωτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας για άτομα με αναπηρία.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ