Σύγκρουση ταχύπλοου σκάφους με Σπετσιώτικο αλιευτικό

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18-9-21) η Λιμενική Αρχή Λεωνιδίου για σύγκρουση του ταχύπλοου σκάφους

”MAROLYN” σημαίας Αγγλίας, με το αλιευτικό σκάφος ”ΝΙΚΟΣ-ΛΕΝΑ” Ν. Σπετσών 1405, στην θαλάσσια περιοχή του όρμου ”ΜΠΟΥΡΝΙΑ”, με τρεις επιβαίνοντες, καλά στην υγεία τους.

Από την σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο αλιευτικό σκάφος που του προκάλεσε ακυβερνησία, ενώ στο ταχύπλοο προκλήθηκαν μόνο επιφανειακές εκδορές.

Το αλιευτικό σκάφος ρυμουλκήθηκε από το ”MAROLYN” στον λιμένα της Σαμπατικής με ασφάλεια, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Λεωνιδίου του Λιμεναρχείου Ναυπλίου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του αμφότερων σκαφών μέχρι την προσκόμιση σχετικών βεβαιωτικών αξιοπλοΐας.

φωτο: Λιμάνι Σαμπατικής

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ