Συντονιστική Επιτροπή Αντιπολίτευσης: Γιάννη Γεωργόπουλε σταμάτα να παραπληροφορείς & να διχάζεις!

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022
Δείχνοντας έντονα προβληματισμένος ο Δήμαρχος Ερμιονίδας ψάχνει τρόπους για να αντιμετωπίσει την σωρεία των παρεμβάσεων μας ως Συντονιστική Επιτροπή  της αντιπολίτευσης, αφού καθημερινά ελέγχουμε εξονυχιστικά την Δημοτική Αρχή.
Σήμερα με μία αλλοπρόσαλη ανακοίνωση, μας κατηγορεί γιατί προσφύγαμε στην Δικαιοσύνη για το θέμα της “παραβίασης”  της βούλησης και επιθυμίας του αείμνηστου συμπατριώτη μας Κώστα Έλληνα, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να διχάσει δείχνοντας να νοιάζεται τώρα για την  Άννα Στρίγκου Φωστίνη, τον Δημήτρη  Μίζη και τον Γιάννη Ρούσση, αυτούς που αποκάλεσε δειλούς γιατί δεν παραβρέθηκαν στον Απολογισμό Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής.  Αυτούς που τους παραπλάνησε υποσχόμενος, βέβαια, ότι θα στείλει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο!! και εκμαίευσε την  θετική ψήφο τους, είτε στην Συντονιστική Επιτροπή του Κλειστού Γυμναστηρίου , είτε στην Οικονομική Επιτροπή χωρίς μάλιστα να αποσταλεί η εισήγηση, προς ενημέρωση  των συμβούλων!! Άλλωστε  η κ. Άννα Στρίγκου τόνισε στο ΔΣ του Δήμου Ερμιονίδας όταν έγινε η συζήτηση στις  01-06-2022, ότι “υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα  γιατί δεν ήρθε το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο”.
 Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι εμείς στείλαμε το θέμα στην Δικαιοσύνη για να ελεγχθεί η νομιμότητα του έργου, από τον καθ΄ύλην αρμόδιο φορέα. Αυτό έγινε  μετά τα νέα δεδομένα που προέκυψαν από  την έκταση που πήρε το θέμα και τις  καταγγελίες ενεργών πολιτών  που προσέφυγαν   επίσης στον Εισαγγελέα.
Στο έγγραφό μας προς τον Εισαγγελέα, πέρα των άλλων,  ζητήσαμε ταυτόχρονα να σταματήσουν οι εργασίες στο κτήμα της δωρεάς του Κώστα Έλληνα, μέχρι να αποφανθεί  η Δικαιοσύνη.
Φοβάται ο Δήμαρχος Ερμιονίδας  την  Δικαιοσύνη;  “Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν  φοβάται ”  λέει ο λαός, αλλά μάλλον υπάρχουν μεγάλα σύννεφα στην Δημοτική Αρχή.
Τον συμβουλεύουμε να μην νοιάζεσαι τόσο πολύ για εμάς και τι θα κάνουμε στο άμεσο μέλλον, αλλά να προσπαθήσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων,  ως ο πρώτος Δημότης του Δήμου μας.
Στην αγχώδη προσπάθεια του  να μας χρίσει πολέμιους του έργου, θέλουμε να τονίσουμε ότι  ποτέ δεν θέλαμε να σταματήσουμε το έργο της κατασκευής των 2 γηπέδων τένις, όπως ισχυρίζεται παραπληροφορώντας.  Άλλωστε ο κ. Αποστόλου στην συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της 01-06-2022 είπε ότι συνετέλεσε  να γίνουν οι δωρεές των χορηγών. Η πρότασή μας,  μάλιστα ήταν να γίνουν  τα 2 γήπεδα στο κτήμα της δωρεάς του Ηλία Φωστίνη, για να μην χαθούν οι δωρεές, όπως ισχυριζόταν η Δημοτική Αρχή.
Και αφού έχουν να επιδείξουν τόσο μεγάλο έργο, όπως λένε, γιατί τόση πρεμούρα και πίεση να φτιαχθούν  2 γήπεδα τένις στο κτήμα της δωρεάς του Κώστα Έλληνα;  Γιατί απλά το έργο της σημερινής Δημοτικής Αρχής είναι πολύ λίγο και ψάχνουν εναγωνίως να κρατηθούν  ζωντανοί!  Όταν για το Νερό και την ποιότητά του έχεις μηδενικό έργο, όταν για το Αποχετευτικό πέρασαν 3 χρόνια χαμένα, όταν στην καθημερινότητα του πολίτη  δεν υπάρχει ποιότητα ζωής, τότε  προσπαθείς να πιαστείς από κάπου, όσο μικρό και αν είναι!
Εμείς, παραμένοντας  σταθεροί,  θα συνεχίσουμε το έργο μας, για την προστασία των συμφερόντων των δημοτών και του Δήμου Ερμιονίδας. Και θα συνεχίσουμε τον έλεγχο σε όλους τους τομείς.
Πρέπει επίσης να του θυμίσουμε, ότι από τις 4 Απριλίου του 2022 έχουμε στείλει 3 επιστολές στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΕΡ  για να επισκεφτούμε τις εγκαταστάσεις της  επιχείρησης και ακόμα αρνούνται να κάνουν δεκτό το αίτημά μας. Όπως  επίσης πέρασε σχεδόν 1 μήνας και ακόμα να μας απαντήσουν για την λειτουργία των pillars από τη διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου. Τόσο πολύ φοβούνται τον έλεγχο;
Οφείλουν να γνωρίζουν, ότι όσο δεν μας αφήνουν να επιτελέσουμε το έργο μας ως αντιπολίτευση,  εμείς θα απευθυνθούμε όχι μόνο στη Δικαιοσύνη, αλλά και και σε όλα τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα ( Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Εθνική Αρχή Διαφάνειας κ.λ.π.).
Η Συντονιστική Επιτροπή της αντιπολίτευσης του Δήμου Ερμιονίδας
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι 
Λάμπρου Αναστάσιος       Τόκας Αναστάσιος          Αποστόλου Παναγιώτης
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ