Συνάντηση Γαβρήλου με το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Άργους

Στο Άργος και στα γραφεία του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Άργους, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του υπ. Βουλευτή, Γιώργου Γαβρήλου, με τη διοίκηση του σωματείου για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων. Ο Γιώργος Γαβρήλος διατηρεί μια μακρά σχέση με το σωματείο και έχει συνδράμει κατά καιρούς ως νομικός σύμβουλος τα μέλη του, γύρω από ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά ζητήματα.
Ο Πρόεδρος του Σωματείου, κ. Μιχάλης Παπαδημητρίου, παρουσίασε τα προβλήματα και τα θέματα που απασχολούν τους συνταξιούχους, σε μια περίοδο που η ακρίβεια και η αισχροκέρδεια στην αγορά ροκανίζουν το μικρό οικογενειακό εισόδημα.
– Η αύξηση των συντάξεων με υπολογισμένο τον ετήσιο πληθωρισμό.
– Η καταβολή των οφειλόμενων αναδρομικών, έστω σε τρεις δόσεις.
– Η επαναφορά της 13ης σύνταξης.
– Η αποκατάσταση των αδικιών της μνημονιακής περιόδου.
– Η στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας και η στελέχωση του Νοσοκομείου Άργους.
Σ’ αυτά τα δίκαια αιτήματα, ο Γιώργος Γαβρήλος δεσμεύτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα ανταποκριθεί, αφού ήδη έχει εξαγγείλει την νομοθετική τους ρύθμιση από τις πρώτες ημέρες της προοδευτικής διακυβέρνησης της χώρας.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ