Συνάντηση Γαβρήλου με Σπίρτζη και ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας

Συνάντηση του υπ. Βουλευτή Γιώργου Γαβρήλου με τον Τομεάρχη ΠΡΟ.ΠΟ. του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Χρ. Σπίρτζη, και το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας.
Με διαδοχικές συναντήσεις σε Αθήνα και Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, ο υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Γιώργος Γαβρήλος, ενημερώθηκε και συζήτησε για τα προβλήματα που απασχολούν τους Αστυνομικούς Υπαλλήλους Αργολίδας και τις ανάγκες που υπάρχουν για καλύτερη προστασία και ασφάλεια των πολιτών του νομού. Συζητήθηκαν εργασιακά, ασφαλιστικά και μισθολογικά θέματα των αστυνομικών υπαλλήλων. Ιδιαίτερα, συζητήθηκε το δίκαιο αίτημα για την αναγνώριση και θεσμοθέτηση του επικίνδυνου του επαγγέλματός τους.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας έχει ανάγκη από αστυνομικό προσωπικό, κυρίως η περιοχή της Ερμιονίδας. Τους θερινούς μήνες, η πίεση με την αύξηση των επισκεπτών γίνεται μεγαλύτερη και θα πρέπει να υπάρξει ένας σχεδιασμός για καινούργιες τοποθετήσεις αστυνομικών στο νομό.
Το κτηριακό πρόβλημα του Άργους και η στέγαση των Υπηρεσιών απασχολεί έντονα την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων της Αργολίδας.
Ο Τομεάρχης ΠΡΟ.ΠΟ. του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, κ. Χρ. Σπίρτζης, δεσμεύτηκε να δει το επόμενο χρονικό διάστημα εκπροσώπους των ένστολων Αργολίδας, για να συζητήσει τα θέματα που απασχολούν τις Υπηρεσίες και το στελεχικό δυναμικό του νομού.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ