Συμβολικός περίπατος στους Μύλους Κρανιδίου κατά του καρκίνου του μαστού

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Κυριακή 17-10-2021 ο συμβολικός περίπατος

που διοργάνωσε το Λαογραφικό Εργαστήρι με αφετηρία το χώρο μας μέχρι τους Μύλους Κρανιδίου!!

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Σκοπός της εκδήλωσης πρώτα απ’ όλα η ενίσχυση της προσπάθειας του Πανελλήνιου συλλόγου γυναικών με καρκίνο του μαστού Alma Zois με μια εκδήλωση στον τόπο μας για ενημέρωση, ευαισθητοποίηση αλλά και ελπίδα στη μάχη των γυναικών με την ασθένεια, αλλά και την πρόληψη με τις αναγκαίες εξετάσεις.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Έχοντας σύμμαχο μας τον καιρό συγκεντρωθήκαμε στο εργαστήρι μας και αφού προμηθεύσαμε τους φίλους του εργαστηρίου με τα απαραίτητα μπλουζάκια και διακριτικά ξεκινήσαμε για τους Μύλους Κρανιδίου, περνώντας μέσα από το παραδοσιακό Κρανίδι.

Φτάνοντας στους Μύλους απολαύσαμε την υπέροχη θέα, φωτογραφηθήκαμε και ενημερωθήκαμε από την Κυρία Έβη Μαναριώτη για το θέμα της πρόληψης. Την ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση της.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "Eክ ΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ"

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, ο αντιδήμαρχος Αριστείδης Μπίμπας, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τόνια Αντωνοπούλου, εκπρόσωποι φορέων της περιοχής μας και οι πάντα πρόθυμοι φίλοι του εργαστηρίου μας.

Ήταν απ’ τις πιο ωραίες δράσεις μας και αποφασίσαμε να καθιερωθεί απ’ το εργαστήρι μας κάθε χρόνο τον Οκτώβριο , ακόμα πιο οργανωμένα και με τη στήριξη του Δήμου μας και προπάντων του κόσμου, γιατί όλοι μαζί μπορούμε και σήμερα το αποδείξαμε!!!

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Λαογραφικό Εργαστήρι Δήμου Ερμιονίδας

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ