Στο ΥΓΕΙΑ για μήνες ο Κοντομηνάς – ΠΩΛΕΙΤΑΙ τo κτήμα του στην Ερμιονίδα – Σπεύσατε!

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς νοσηλεύεται για πολλούς μήνες στο ΥΓΕΙΑ με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα δύσκολη.

Μάλιστα λέγεται ότι προ μηνών είχε «χτυπηθεί» από πνευμονία καθώς ο οργανισμός του είναι εξαντλημένος.

Τα έξοδα της νοσηλείας πληρώνονται εξ ολοκλήρου από κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία στην οποία ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε ένα τεράστιο ασφαλιστικό συμβόλαιο.

Πωλείται το κτήμα απέναντι στην Ύδρα

Προς πώληση έχει βγει το κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στην Πελοπόννησο, στο Μετόχι Ερμιονίδας, απέναντι από την Ύδρα.

Πρόκειται για ένα ακίνητο επιφάνειας 1.332 στρεμμάτων, κοντά στο 20ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ερμιόνης – Γαλατά.

Έτσι, «βλέπει» στην Ύδρα, ενώ απέχει περίπου 20 λεπτά από την Ερμιόνη.

Το ακίνητο έχει πρόσωπο στη θάλασσα και διαθέτει κτιριακό συγκρότημα – με πολυτελή βίλα – οικοδομημένο σχεδόν πάνω στην ιδιόκτητη παραλία που καλύπτει έκταση 73 τμ.

Στο κτήμα έχουν φυτευτεί χιλιάδες δέντρα, ελιές, πορτοκαλιές, λεμονιές, αμπέλια και πολλά άλλα, ενώ διαθέτει μονοπάτια και είναι πλήρως περιφραγμένο.

Σύμφωνα με τον ενημερωτικό φάκελο που παρέχεται στους ενδιαφερόμενους αγοραστές, η έκταση περιλαμβάνει τέσσερις κατοικίεςη βίλα του κτήματος είναι επιφάνειας 260 τετραγωνικών, με βοηθητικούς χώρους 86 τμ.

Η δεύτερη κατοικία είναι 85 τμ., με βοηθητικούς χώρους 43 τετραγωνικών μέτρων, ενώ η τρίτη κατοικία είναι 81 τμ. με βοηθητικούς χώρους 191 τετραγωνικών. Τέλος, η τέταρτη κατοικία είναι 153 τμ., με 15 τμ. βοηθητικούς χώρους.

Συνολικά, τα κτίσματα έχουν εμβαδόν 916 τ.μ., με κάποια από τα οικήματα να χρησιμοποιούνται από το προσωπικό και τους εργάτες του κτήματος.

Η ιδιοκτησία, με τιμή πώλησης τα 30 εκατ. ευρώ, έχει απόλυτη αυτονομία, με δικές της πηγές νερού και γεωτρήσεις.

πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.