Στο ευρωπαϊκό δικαστήριο η πολύκροτη υπόθεση της «Μαύρης χήρας» στην Κοιλάδα

Έκτακτη εξέλιξη στην υπόθεση της δολοφονίας του 42χρονου καπετάνιου Θανάση Λάμπρου το 2014 στην Κοιλάδα, είχαμε την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η χήρα του καπετάνιου και καταδικασμένη για τη δολοφονία του, Δήμητρα Βούλγαρη, η οποία εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης, αποφάσισε να προσφύγει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο.
Την απόφασή της έκαναν γνωστή οι συνήγοροι υπεράσπισής της, Αλέξης Στεφανάκης και Δημήτρης Γκαβέλας, στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στον τηλεοπτικό σταθμό STAR.
Στην πολύκροτη υπόθεση, που από την πρώτη στιγμή είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, η χήρα του Θανάση Λάμπρου, υποστηρίζει πως είναι αθώα και δεν έχει σχέση με τη δολοφονία του συζύγου της, αν και αρχικά είχε ομολογήσει την ενοχή της.
«Είμαι αθώα, το φωνάζω! Οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι. Έχω τη συνείδησή μου καθαρή, στάθηκα στον άνδρα μου» είχε δηλώσει στο δικαστήριο, την ώρα που εκδικαζόταν η υπόθεσή της και πλέον αποφάσισε να προσφύγει στα ευρωπαϊκό δικαστήριο προκειμένου να δικαιωθεί, όπως υποστηρίζει η ίδια.
Παρόλο που έχουν περάσει εννέα χρόνια από τη δολοφονία του Θανάση Λάμπρου στην Κοιλάδα και η υπόθεση έχει μπει στο αρχείο, οι εξελίξεις δεν σταματούν να «τρέχουν».
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ