Στέλνουν για εμβόλιο εφήβους από Σπέτσες & Ύδρα στο Κρανίδι, χωρίς να υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού!

Η προχειρότητα με την οποία η κυβέρνηση Μητσοτάκη και οι «άριστοι» εκλεκτοί της, είτε στελέχη είτε εργολάβοι,

υλοποιούν το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της covid-19 που είναι εμφανώς πλέον εκτός στόχων με μεγάλη μείωση επιδόσεων, έγινε εμφανής και στον εμβολιασμό των εφήβων.

Την ώρα που συζητείται εντόνως από τους επιστήμονες ότι πρέπει να γίνονται εμβολιασμοί σε κάθε παραλία και τουριστική περιοχή ώστε να μην μείνει «όνειρο» το τείχος ανοσίας, ώστε οι μαθητές που δεν έχουν πρόσβαση στο εμβόλιο να μην κινδυνεύσουν με σοβαρές και μόνιμες επιπλοκές από την μετάλλαξη Δέλτα, ένας γονιός μπορεί εύκολα να τρελαθεί τελείως, ψάχνοντας εμβόλιο για τον έφηβο γιο ή την έφηβη κόρη του.

Υπάρχουν τρία νησιά στα οποία το σύστημα εμφανίζεται ειλικρινές στην ανικανότητά του (σπάνιο για οτιδήποτε σχετικό με την κυβέρνηση Μητσοτάκη), καθώς δηλώνει ευθέως ότι δεν υπάρχει κανένα εμβολιαστικό κέντρο διαθέσιμο για Άνδρο, Τήνο, Κύθηρα. Εάν έχεις γιο ή κόρη εφήβους σε αυτά τα νησιά, το σύστημα σου δηλώνει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες λύσεις.

ΕΦΗΒΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ
emvolio.gov.gr

Περίπου ειλικρινές είναι και για Πόρο, Σπέτσες, Ύδρα, καθώς προτείνει μεν και στα τρία το Κρανίδι, αλλά για κάποιο λόγο στον Πόρο προτείνει και την Αίγινα. Ο λόγος ίσως είναι ότι στο Κρανίδι δεν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού, όπως μαθαίνει κάποιος από Σπέτσες ή Ύδρα (που δεν έχει την επιλογή της Αίγινας).

ΕΦΗΒΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

emvolio.gov.gr

πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ