Σπέτσες: Προσάραξη σκάφους στα αβαθή – Υπό την επήρεια αλκοόλ ο καπετάνιος

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες της Τετάρτης 27/10, η Λιμενική Αρχή Σπετσών, για επακούμβηση του Ε/Π-Τ/Ρ σκάφους ”ΤΡΟΥΝΤΥ” Ν.Π. 12714, το οποίο ήταν αγκυροβολημένο στον Παλαιό Λιμένα Σπετσών με επτά αλλοδαπούς επιβαίνοντες, με το Ε/Π-Α/Κ ”ΘΟΔΩΡΗΣ” Λ.Σπετσών 592.

Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου διαπίστωσε ότι το ”ΤΡΟΥΝΤΥ” είχε προσαράξει σε αμμώδη αβαθή.

Από το περιστατικό προκλήθηκε ελαφρύς τραυματισμός του Κυβερνήτη του Ε/Π-Τ/Ρ, ο οποίος διακομίσθηκε στο Πολυδύναμο Ιατρείο Σπετσών για λήψη πρώτων βοηθειών. Το ”ΤΡΟΥΝΤΥ” ρυμουλκήθηκε ασφαλώς από το Ε/Π-Α/Κ ”ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΜΙΧΑΗΛ” Ν. Ναυπλίου 362 και αγκυροβόλησε εντός του Παλαιού Λιμένα Σπετσών, χωρίς να παρατηρηθεί θαλάσσια ρύπανση.

Από το Λιμεναρχείο Σπετσών διενεργήθηκε αλκοομέτρηση στον Κυβερνήτη όπου διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ και κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων. Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”ΤΡΟΥΝΤΥ” μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ