Σκάφος έχασε την προπέλα του πριν μπει στο λιμάνι των Σπετσών!!!

Χθές, μεσημέρι Δευτέρας 12 Ιουλίου, η Λιμενική Αρχή Σπετσών ενημερώθηκε από τον Κυβερνήτη του Ε/Π-Τ/Ρ πλοίου ”PASIPHAE” Ν.Π. 1383,

ότι κατά τη διαδικασία πρόσδεσης στον προβλήτα ‘ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΥ” στο λιμάνι των Σπετσών, διαπιστώθηκε η δυσχέρεια χειρισμών λόγω απώλειας της προπέλας της δεξιάς μηχανής πρόωσης. 

Το εν λόγω πλοίο κατέπλευσε ασφαλώς με ιδία μέσα στον οικείο προβλήτα.

Από το Λιμεναρχείο Σπετσών, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”PASIPHAE” μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αποκατάστασης της βλάβης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ