Σημαντικές παρεμβάσεις για τους αγρότες της Ερμιονίδας δρομολογεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου

“Ως Περιφέρεια Πελοποννήσου, επικουρούμε τέτοιες προσπάθειες, όπως η γιορτή ροδιού στην Ερμιόνη”

επισήμανε ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, στον χαιρετισμό του κατά την “10η εορτή ροδιού – Ερμιόνη 2021” το Σαββατοκύριακο, 30 και 31 Οκτωβρίου.

Ο αντιπεριφερειάρχης επισήμανε, μεταξύ άλλων, την σημασία που έχει για την εξωστρέφεια και η οργανωμένη στρατηγική προώθησης του εν λόγω προϊόντος, στόχοι που εξυπηρετούνται μέσα από την συγκεκριμένη γιορτή, τονίζοντας ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις επιδιώκει να επικουρεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Παράλληλα, ο Γ. Μαλτέζος αναφέρθηκε στην αναμενόμενη δημοπράτηση του τεράστιας σημασίας για την Ερμιονίδα έργου του Αναβάλου, έργο που είναι απόλυτα αναγκαίο καθώς -όπως τόνισε- “η Ερμιονίδα είναι η περιοχή της Ανατολικής Πελοποννήσου που αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα έλλειψης νερού”.

Ο αντιπεριφερειάρχης πρόσθεσε παράλληλα ότι σύντομα θα ανατεθεί από την Περιφέρεια μελέτη για στοχευμένες παρεμβάσεις που αφορούν σε λιμνοδεξαμενές και σε μικρά φράγματα ώστε να ανασχεθεί η εντεινόμενη λειψυδρία.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ