Σήμερα, σε πρώτη μετάδοση από το Cosmote TV, το επετειακό spot του Δήμου Σπετσών για την Επανάσταση

Απόψε στις 8:50 μ.μ θα προβληθεί σε πρώτη μετάδοση από το κανάλι της Cosmote TV, το επετειακό spot του Δήμου Σπετσών με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την έναρξη της επανάστασης του 1821 στις Σπέτσες, το οποίο αποτυπώνει εμβληματικά τοπόσημα του νησιού.

Το σποτ είναι μια παραγωγή του Δήμου Σπετσών σε σκηνοθεσία Πάνου Θωμαΐδη, σενάριο Μάνιας Ξένου & Πάνου Θωμαΐδη, εκτέλεση παραγωγής Inkas Films, που παρουσιάζει η Ναταλία Δραγούμη.

Ακολουθεί σε επανάληψη από το κανάλι της Cosmote TV η ταινία «Σπέτσες ‘21, Στο σταυροδρόμι της ιστορίας» στις 9:30 μ.μ η αλλιώς στο YouTube 

Η ταινία προσφέρει μια πρωτότυπη ανάγνωση της ιστορίας της ελληνικής επανάστασης στο νησί των Σπετσών, με πρωταγωνιστές τους απογόνους των αγωνιστών του 1821, αλλά και κάτοικους του νησιού.

Η ιστορία της Επανάστασης ξεδιπλώνεται με μοναδικό αφηγηματικό τρόπο μέσα από το πρίσμα της συλλογικής μνήμης των Σπετσών σε συνομιλία με την ιστορική μελέτη των γεγονότων, καταγράφοντας όλα αυτά που έχουν παραμείνει ζωντανά στις μνήμες, αλλά και στον τρόπο ζωής των σύγχρονων Σπετσιωτών.

Η ταινία, μια παραγωγή της Inkas Films σε συμπαραγωγή με την COSMOTE TV, και την υποστήριξη του ΕΚΟΜΕ Α.Ε. τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών στο πλαίσιο του προγράμματος των επετειακών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ