Σήμερα, Δευτέρα δωρεάν rapid tests στις Σπέτσες

Σήμερα, Δευτέρα 29/03/21 από τις 09:00-13:00, ο Δήμος Σπετσών με τη βοήθεια του Ομίλου της Βιοϊατρικής παρέχει δωρεάν rapid tests αντιγόνου σε όποιον κάτοικο του νησιού το επιθυμεί.

Η διενέργεια των tests πραγματοποιείται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Πολυδύναμου Ιατρείου Σπετσών που έχει ξεχωριστή είσοδο (είσοδος από την πίσω πλευρά του κτιρίου), όπου θα σας υποδέχεται το προσωπικό των κοινωνικών δομών του Δήμου μας, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας. Πλένουμε τα χέρια μας. Δεν κάνουμε χειραψίες. Κρατάμε αποστάσεις. + Φροντίζουμε τους ευάλωτους συμπολίτες μας. Ακούμε τις συμβουλές των ειδικών για την προστατευτική μάσκα. Μένουμε σπίτι αν έχουμε βήχα ή πυρετό, ενημερώνοντας τον γιατρό μας. @PrimeMinisterGR"

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ