Π. Νίκας: Tο Αθλητικό Κέντρο Κρανιδίου είναι το μεγαλύτερο αθλητικό έργο στην Αργολίδα

Συνολική πίστωση 2,8 εκατομμυρίων ευρώ για έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου εγγράφηκε στο ΠΔΕ (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων) με σχετικές αποφάσεις που υπέγραψε τη Δευτέρα 16 Αυγούστου ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης.

Η μία απόφαση, αφορά σε πίστωση 2.250.000 ευρώ, από τα οποία α) το 1.500.000 προορίζεται για το Αθλητικό Κέντρο του Κρανιδίου -“το μεγαλύτερο αθλητικό έργο στην Αργολίδα” όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, προσθέτοντας ότι θα υπάρξει και περαιτέρω πίστωση-, β) τα 500.000 ευρώ για την συντήρηση της 1ης επαρχιακής οδού Μεσσηνίας, στο τμήμα Κάμπος – Σταυροπήγιο – Προσήλιο και γ) τα υπόλοιπα 250.000 για την προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.

Με την δεύτερη απόφαση, εγγράφηκε στο ΠΔΕ πίστωση 550.000 ευρώ για την μελέτη αναδασμού στην Αρχαία Φενεό, το Μάτι και το Πανόραμα, στην Π.Ε. Κορινθίας, η οποία ολοκληρώνεται όπως τόνισε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ