Πώς ο Κυριάκος βόλεψε την μισή ΚΝΕ στη Νέα Δημοκρατία!

Μήπως έχει μπερδευτεί και βρίσκεται σε… λάθος κόμμα;

4 Μαρτίου 1985 στο αμφιθέατρο της οδού Σίνα. Ο φοιτητής Μάκης Βορίδης απολογείται για την δράση του στα Εξάρχεια και τελικώς διαγράφεται από τον Σύλλογο της Νομικής. Εκείνη την περίοδο στη διαγραφή του Μάκη Βορίδη, σημερινού πρωτοκλασάτου στελέχους της ΝΔ και υπουργού, είχε πρωτοστατήσει η ΔΑΠ της Νομικής!

Πίσω του η κοπέλα με το τσιγάρο είναι η νυν συμβολαιογράφος και σύζυγος του Γιώργου Βουλγαράκη, Κατερίνα Πελέκη. Αριστερά στη φωτογραφία ο φοιτητής Κατρούγκαλος, τότε μέλος της ΚΝΕ-ΠΣΚ και δεξιά με το μουστάκι ο φοιτητής Δημήτρης Τσιόδρας, επίσης τότε μέλος της ΚΝΕ-ΠΣΚ. Το έτος 2021 όλοι οι προαναφερόμενοι, πλην Κατρούγκαλου, ανήκουν στο κυβερνητικό κόμμα με διαφορετικές ιδιότητες…

Ο Δημήτρης Τσιόδρας από την Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδος, πρώην εκπρόσωπος του Ποταμιού και μετέπειτα υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία. «Σύντροφοι» και με τον σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη και πρώην υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος μάλιστα είχε αναδειχτεί και γραμματέας της ΚΝΕ, μετά την διάσπασή της το ’89!

πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ