Πώς θα λειτουργεί το καταφύγιο τουριστικών σκαφών στο Πόρτο Χέλι

Εγκρίθηκε ο Ειδικός Κανονισμός Λειτουργίας Καταφυγίου Τουριστικών Σκαφών στο Πόρτο Χέλι, υφιστάμενων, νομίμως αδειοδοτημένων χώρων και εγκαταστάσεων χερσαίας και θαλάσσιας ζώνης.
Το Καταφύγιο Τουριστικών Σκαφών περιλαμβάνει τα πάσης φύσεως έργα και εγκαταστάσεις που βρίσκονται εντός της ζώνης του τουριστικού λιμένα και αποτελείται από 49.830 τ.μ. θαλάσσια ζώνη και 8.580 τ.μ. χερσαία ζώνη.
Ο συνολικός αριθμός των σκαφών που μπορούν να ελλιμενιστούν ταυτόχρονα στον τουριστικό λιμένα, ανέρχεται σε 149. Η Διεύθυνση του Καταφυγίου Τουριστικών Σκαφών Λιμένα Πορτοχελίου διατηρεί το δικαίωμα αυξομείωσης του αριθμού των ελλιμενιζόμενων σκαφών με ανάλογη ανακατανομή θέσεων ανά κατηγορία μήκους, προκειμένου να καλύψει τις ανάλογες ανάγκες ελλιμενισμού.
Φορέας διαχείρισης του Καταφυγίου Τουριστικών Σκαφών Λιμένα Πορτοχελίου, είναι η ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ Α.Ε. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ & ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ.
Πηγή
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ