Πώς θα είναι οι βίλες στο «My Kilada» στην Κοιλάδα Ερμιονίδας για… super rich γκολφέρ, Έλληνες και ξένους (pics)

Κάθε ένα από τα 90 οικόπεδα της α’ φάσης, με έκταση ελάχιστα μικρότερη των 1.000 τ.μ μέχρι και περισσότερο από 2.000 τ.μ, έχει επιλεγεί ώστε να εξασφαλίσει την απόλυτη ιδιωτικότητα

Βίλες που μπορεί να φθάνουν και τα 1.300 τ.μ. για τα «ιδρυτικά μέλη» και τα 650 τ.μ. για τα «platinum» περιλαμβάνει η πρώτη φάση του «My Kilada», της στρατηγικής επένδυσης που έχει αναλάβει ο όμιλος της Dolphin, με εγκαταστάσεις γκολφ στην Κοιλάδα, που αντιστοιχεί στην πλήρη ανάπτυξή της σε άνω των 400 εκατ. ευρώ.

Ήδη είναι σε εξέλιξη το πρόγραμμα για τις πωλήσεις στο «real estate» του project που φιλοδοξεί να προσελκύσει ενδιαφερομένους, κυρίως γκολφέρ, αγοραστές πολυτελών κατοικιών τόσο από την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Ως προς τις κατασκευαστικές εργασίες στο γήπεδο γκόλφ προχωρούν μεν, ωστόσο υπήρξαν κάποιες καθυστερήσεις λόγω αρχαιολογικών ευρημάτων για τα οποία χρειάστηκε να υπάρξει συνεργασία με την αρμόδια αρχαιολογική υπηρεσία. Πάντως μεγάλος όγκος των χωματουργικών έργων, καθώς και τα έργα υποδομής στα οικιστικά οικόπεδα έχουν προχωρήσει, όπως προχωρούν και οι διαδικασίες για την κατασκευή του golf clubhouse.

Σε σχέση με τη χρηματοδότηση του project, όπως επισημαίνεται από την Dolphin είναι εξασφαλισμένη η πρώτη φάση των κατασκευαστικών εργασιών μετά και τα νέα κεφάλαια που εξασφαλίστηκαν για το έργο. Τον περασμένο Αύγουστο υλοποιήθηκε η συμφωνία που είχε γίνει το 2018 με την Grivalia Hospitality για την απόκτηση τότε του πολυτελούς Amanzoe στην Ερμιονίδα και προέβλεπε ότι πέρα από την εν λόγω εξαγορά, την ανάληψη της υποχρέωσης αγοράς από τo Amanzoe, έκτασης που περιλαμβάνει 20 προνομιακά οικόπεδα στο έργο Kilada Hills έναντι τιμήματος 10 εκατ. ευρώ στα οποία θα κατασκευαστούν παραθεριστικές κατοικίες αλλά και εγκαταστάσεις για την αποκλειστική εξυπηρέτηση των πελατών και ιδιοκτητών βιλλών στο Amanzoe.
Επιπλέον 12 εκατ. ευρώ διατέθηκαν και από family office του εξωτερικού που τοποθετήθηκε στην επένδυση.

Οι βίλες

Όσον αφορά τώρα τις βίλες στο project, δύο προγράμματα μελών είναι αυτή τη στιγμή ήδη διαθέσιμα με ιδιαίτερες και αποκλειστικές παροχές όπως αυτές προβλέπονται με βάση τη μελλοντική λειτουργία του Kilada Golf & Country Club. Οι επιλογές που δίνονται στους ιδιοκτήτες του Kilada αφορούν στα ιδρυτικά (Founder) και platinum μέλη.

Κάθε ένα από τα 90 οικόπεδα της πρώτης αναπτυξιακής φάσης, με έκταση ελάχιστα μικρότερη από 1.000 τ.μ. μέχρι και περισσότερο από 2.000 τ.μ., έχει επιλεγεί «με προσοχή ώστε να εξασφαλίσει την απόλυτη ιδιωτικότητα, αξιοποιώντας στο έπακρο τη συγκλονιστική θέα που απολαμβάνει κανείς από τη βίλα του και τους περιβάλλοντες χώρους.

Εικόνες που καταλήγουν στο βαθύ και πλούσιο πράσινο του ελαιώνα, στο γήπεδο του γκολφ και το χωριό της Κοιλάδας, στο μπλε της θάλασσας και τους λόφους που την πλαισιώνουν σαν κάστρο», αναφέρεται σχετικά. «Ο σχεδιασμός κάθε signature villa έχει ανατεθεί σε κορυφαία ελληνικά αρχιτεκτονικά γραφεία. Μεγάλοι ανοιχτοί χώροι, τζάκια, δροσερές εσωτερικές αυλές, προθάλαμοι και εντυπωσιακά παράθυρα, επιτρέπουν στο γαλήνιο πελοποννησιακό φως να πλημμυρίζει το εσωτερικό τους.

Στους εξωτερικούς χώρους, οι μεγάλες βεράντες, οι πέργκολες, οι διάδρομοι και η ιδιωτική πισίνα ενώνουν αρμονικά το μέσα με το έξω. Τη βίλα περιβάλλουν αρχιτεκτονικά σχεδιασμένοι κήποι ενώ έχει προβλεφθεί και διακριτικός χώρος parking. Οι βίλες -παραδοσιακού ή μοντέρνου στυλ- είναι σχεδιασμένες για ένα σύγχρονο τρόπο ζωής».

Τα ιδρυτικά μέλη (Founder Members) έχουν τη δυνατότητα να γίνουν αποκλειστικά οι ιδιοκτήτες εκτάσεων από 1.800 τ.μ. ως 2.300 τ.μ. Οι εκτάσεις αυτές είναι ιδανικές για την ανέγερση βιλών 550 τ.μ. (χώροι κύριας χρήσης), στα πρότυπα σχέδια των γνωστών αρχιτεκτόνων που έχουν επιλεγεί για το έργο, ενώ η μέγιστη επιφάνεια της κάθε βίλας μπορεί να ανέλθει στα 1.300 τ.μ. Οι τιμές των οικοπέδων κυμαίνονται από τις 650 χιλ. ευρώ έως τις 960 χιλ. ευρώ.

Αυτή η κατηγορία των μελών απολαμβάνουν μεταξύ άλλων προνόμια όπως η ελεύθερη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες του Kilada Country Club και του Jack Nicklaus Signature Golf Course (χωρίς τέλη χρήσης του γηπέδου), προτεραιότητα κράτησης για παιχνίδι γκολφ (1ου επιπέδου), προτεραιότητα κρατήσεων σε όλες της εγκαταστάσεις του Club (1ου επιπέδου), πρόσβαση στo VIP Club Lounge, υπηρεσία Concierge, παραχώρηση αμαξιδίων γκολφ (40 κρατήσεις ετησίως), παραχώρηση μπάλες γκολφ, κουπόνια για δωρεάν παιχνίδια γκολφ σε επισκέπτες (30 ετησίως).

Tα «πλατινένια» μέλη (Platinum Members) γίνονται οι ιδιοκτήτες εκτάσεων από 900 τ.μ. ως περίπου 1.300 τ.μ., ιδανικές για κατασκευή βίλας 250 τ.μ. (χώροι κύριας χρήσης), ενώ η μέγιστη επιφάνεια της κάθε βίλας μπορεί να ανέλθει στα 650 τ.μ.

Τα οικόπεδα αυτά έχουν τιμές από 350 χιλ. ευρώ έως 460 χιλ. ευρώ, ενώ τα platinum μέλη έχουν προνόμια όπως η ελεύθερη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες του Kilada Country Club και του Jack Nicklaus Signature Golf Course, προτεραιότητα κράτησης για παιχνίδι γκολφ (2ου επιπέδου), προτεραιότητα κράτησης σε όλες τις εγκαταστάσεις του Club (2ου επιπέδου), πρόσβαση στο VIP Club Lounge, υπηρεσία Concierge, παραχώρηση αμαξιδίων γκολφ (20 κρατήσεις ετησίως), παραχώρηση μπάλες γκολφ (απεριόριστη χρήση), κουπόνια για δωρεάν παιχνίδια γκολφ σε επισκέπτες (15 ετησίως).

Για τις πωλήσεις των κατοικιών, όπως επισημαίνεται η διαδικασία αγοράς είναι απλή και σαφής. Αρχικά επιλέγεται η έκταση προτίμησης, υπογράφεται το συμφωνητικό δέσμευσης και αυτόματα αποσύρεται η συγκεκριμένη έκταση από τις διαθέσιμες προς πώληση. Η συναλλαγή ολοκληρώνεται με την υπογραφή του συμβολαίου αγοράς της ιδιοκτησίας.

Στους ιδιοκτήτες δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν έναν από τους επιλεγμένους αρχιτέκτονες του έργου, ή να επιλέξουν το δικό τους αρχιτέκτονα, για να σχεδιάσουν τη βίλα τους ακριβώς στα μέτρα και τις απαιτήσεις τους. Τέλος, προσφέρεται και η δυνατότητα απευθείας ανάθεσης στην εταιρεία ανάπτυξης του έργου για την κατασκευή της βίλας σύμφωνα με το σχεδιασμό και τις ακριβείς προδιαγραφές που θα συμφωνηθούν.

Επιλέγοντας ένα σπίτι στην Kilada, ο ιδιοκτήτης έχει την ελευθερία να αποφασίσει πόσα πολλά ή πόσα λίγα θα αναλάβει: Από την αρχική επιλογή της θέσης και της έκτασης, το σχεδιασμό και την ανάπτυξη, μέχρι τις υπηρεσίες εξειδικευμένης ομάδας property managers, που είναι στη διάθεσή του εφόσον το χρειάζεται.

«Όλα εξαρτώνται από εσάς: μπορείτε να αναλάβετε να τα διεκπεραιώσετε όλα ή και να μην αναλάβετε τίποτα. Προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης της ιδιοκτησίας που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τη συντήρηση και τις επισκευές, τη διατήρηση των κήπων και της πισίνας, τη διαχείριση λογαριασμών, την καθαριότητα και τα πλυντήρια, καθώς και υπηρεσία Personal Concierge, εξασφαλίζουμε την πιο ομαλή άφιξη και την πιο ξένοιαστη αναχώρηση».

πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ