Πόρτο Χέλι: Πρόταση για κοσμική απόδραση

Μήπως η Πελοπόννησος σας κάνει πιο πολύ για Σαββατοκύριακο; Λάθος!

Οι επιλογές της είναι πολλές και ξεχωριστές, για να περάσετε όμορφες διακοπές, σε κρυστάλλινα νερά. Να μια απ’ αυτές:

Ίσως δεν το είχατε υπ’ όψιν σας, αλλά το Πόρτο Χέλι διαχέει μια πολυτελής ατμόσφαιρα, με βίλες, ιστιοπλοϊκά και νυχτερινή ζωή, αν θέλετε να ξεδώσετε.

Παρ’ όλο που είναι ένα μικρό λιμανάκι, έχει να προσφέρει τα πάντα, από ηρεμία και χαλάρωση, μέχρι ξέφρενες βραδιές, κι αν θέλετε να δείτε και κάτι παραπάνω, σας δίνει τη δυνατότητα να «πεταχτείτε» μέχρι τις Σπέτσες και να πάρετε λίγο ακόμη κοσμοπολίτικο αέρα.

Στον παραλιακό του δρόμο θα βρείτε ό,τι θελήσετε, από ταβέρνες μέχρι café και μαγαζιά, ενώ για φρέσκο ψάρι θα πάτε μέχρι την Ερμιόνη που φημίζεται. Αν θέλετε να «κρυφοκοιτάξετε» βίλες επωνύμων, θα πάτε στον Άγιο Αιμιλιανό, νότια από το Πόρτο Χέλι, απ’ όπου θα έχετε θέα και τις Σπέτσες.

Εκεί σας περιμένουν παραλίες με άμμο και διάφανα νερά για χαλάρωση, αλλά μπορείτε να κάνετε τις βουτιές σας και στη Βερβερόντα με το beach bar και στη Χινίτσα με τα πεύκα.

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Πίλουρης

Πηγή

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ