Πόρτο Χέλι: Έρχεται το «Porto Heli Night Run & Nisi Trail Run»

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας σε συνεργασία με την Επιτροπή Τουρισμού, την Κοινότητα Πορτοχελίου του Δήμου Ερμιονίδας και τον Όμιλο ANT1 διοργανώνει για 5η χρονιά τη βραδινή εκδήλωση και για πρώτη φορά μια πρωινή εκδήλωση που περιλαμβάνει τις διαδρομές 5 χλμ & 10 χλμ. στο Πορτοχέλι το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023 με τον διακριτικό τίτλο: «Porto Heli Night Run & Nisi Trail Run»
Δρόμος 10 km (trail)
Ώρα εκκίνησης: 09:00
Κόστος συμμετοχής: 10,00€
Σημείο εκκίνησης και τερματισμού: Η αρχή του πεζόδρομου των καφετεριών Πορτοχελίου.
Η διαδρομή: Από το σημείο εκκίνησης προς τη λιμνοθάλασσα Βερβερόντας, περιμετρικά στο «νησί Βλαχογιάννη» και επιστροφή. Στην διαδρομή θα υπάρχουν 3 σταθμοί νερού.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ