Πυροσβεστικό όχημα του Κρανιδίου εξετράπη της πορείας του και ανετράπη μετά το Λυγουριό

Το όχημα επέστρεφε στο Κρανίδι από το Οίτυλο

Τροχαίο ατύχημα με πυροσβεστικό όχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 16 Αυγούστου στην Αργολίδα. Συγκεκριμένα, μετά το Λυγουριό και με κατεύθυνση το Αδάμι, ένα πυροσβεστικό όχημα βάρους 2,5 τόνων, με πλήρωμα δύο ανδρών, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στην άκρη του δρόμου.

Το όχημα ανήκει στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρανιδίου και επέστρεφε από το Οίτυλο, όπου είχε μεταβεί για να ενισχύσει τις εκεί πυροσβεστικές δυνάμεις. Έτσι, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το όχημα ξέφυγε της πορείας του και συνέβη το περιστατικό που προαναφέραμε.

Ευτυχώς, παρά τη σοβαρότητα του ατυχήματος, οι δύο πυροσβέστες δεν τραυματίστηκαν. Αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αργολίδας μετέβησαν στο σημείο που συνέβη το ατύχημα, για το οποίο διενεργείται έρευνα από την Αστυνομία για εξακριβωθεί το πώς ακριβώς συνέβη.

Οι προσπάθειες των πυροσβεστών, ειδικά τον τελευταίο καιρό, ξεπερνούν τα όρια των ανθρώπινων δυνάμεων και αντοχών και πραγματικά τους οφείλουμε ευγνωμοσύνη.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ