Πρόσκληση συμμετοχής από το Επιμελητήριο Αργολίδας στην 87η ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο Αργολίδας προτίθεται να συμμετέχει στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.
Η ΚΕΕΕ μαζί με όλα τα Επιμελητήρια της χώρας έχουν κλείσει τα κεντρικά περίπτερα 2 & 3 της Έκθεσης, εμβαδού 4.000 τ.μ.
Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης και με σκοπό πάντα την προβολή και την παρουσίαση (μέσα από τα Επιμελητήρια ) των επιχειρήσεων του συνόλου της Ελληνικής επικράτειας η ΚΕΕΕ σχεδιάζει τη διοργάνωση – από κοινού με τη ΔΕΘ Α.Ε. – ημέρα Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών.
Το κόστος ανέρχεται στα 42 €/τ.μ. πλέον Φ.Π.Α.
Παράλληλα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διαθέσουν προς πώληση τα προϊόντα τους στο χώρο της έκθεσης, εφόσον τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.
Καλούνται λοιπόν οι επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Αργολίδας που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη συγκεκριμένη έκθεση, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 .
Οι επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου μας, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην παραπάνω έκθεση, θα πρέπει να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 2751 0 67216 και 2751 0 63023.
Υπεύθυνη κα Αγγελική Δανοπούλου.
Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ