Προσάραξη πολυτελούς θαλαμηγού στην περιοχή της Βουρλιάς

Ενημερώθηκαν, πρώτες πρωινές ώρες χθες, οι Λιμενικές Αρχές Ναυπλίου και Πορτοχελίου για προσάραξη της θαλαμηγού “TALES” σημαίας Ηνωμένου Βασιλείου,

στη θαλάσσια περιοχή πλησίον ακρωτηρίου Κόρακα (περιοχή Βουρλιά Ερμιονίδας) του Αργολικού κόλπου, σε αβαθές βραχώδες σημείο.

Στην περιοχή απέπλευσαν δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού και ενημερώθηκαν παραπλέοντα πλοία για τυχόν παροχή συνδρομής. Επί του σκάφους επέβαιναν δώδεκα άτομα πλήρωμα και πέντε επιβάτες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με το βοηθητικό σκάφος (tender) με ασφάλεια στην πλησιέστερη ακτή.

Το “TALES” αποκολλήθηκε με ίδια μέσα, ενώ κατά δήλωση του Κυβερνήτη και κατόπιν ελέγχου του πληρώματος, δεν διαπιστώθηκε εισροή υδάτων.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Πορτοχελίου του Λιμεναρχείου Ναυπλίου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του “TALES” μέχρι την προσκόμιση βεβαίωσης αξιοπλοΐας από τον οργανισμό που το παρακολουθεί.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ