Περπάτησε σε όλη την Αργολίδα ο υπ. Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Γαβρήλος (εικόνες)

Από άκρη σε άκρη όλης της Αργολίδας περπάτησε ο υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Γιώργος Γαβρήλος, συζητώντας με συμπολίτες και εκπροσώπους συλλογικών φορέων.
Τα αναπτυξιακά ελλείμματα του νομού, τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα, οι ελλείψεις των δομών Υγείας, όπως και τα προβλήματα της Οικονομίας βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων.
Ο κ. Γιώργος Γαβρήλος παρουσίασε και ανέλυσε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα και των μικρών επιχειρήσεων, καθώς και τη στήριξη των μισθωτών, των συνταξιούχων και της νέας γενιάς.
Έμφαση δόθηκε στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την αντιμετώπιση του ιδιωτικού χρέους και την προστασία της περιουσίας των δανειοληπτών. Η ανασύσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, με στήριξη της πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας παροχής Υγείας, βρίσκεται στις προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και του κ. Γιώργου Γαβρήλου.
Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Γαβρήλο, στις 21 Μαΐου ο ελληνικός λαός θα δώσει στο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ εντολή για σχηματισμό προοδευτικής κυβέρνησης με κοινωνικό πρόσωπο.
Στιγμές από τις περιοδείες:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ