Πενθούν τα Δίδυμα για την απώλεια του Γιάννη και του Γιώργου: Το τελευταίο αντίο σε πατέρα και γιο (Vid)

Ένα ολόκληρο χωριό σε βαθύ πένθος

Τα δάκρυα δεν αρκούν για να περιγράψουν την οδύνη και τον πόνο των συγχωριανών.
Ένας πατέρας και ο γιος του, που σφυρηλατούσαν τα όνειρά τους, που αγκαλιάζαν τη ζωή, έφυγαν ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση, σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα.

Η αναπόφευκτη ερώτηση “γιατί” αντηχεί σε κάθε γωνιά του χωριού. Γιατί έπρεπε να φύγουν έτσι;  Και ενώ η απάντηση παραμένει αδιάκριτα σιωπηλή, οι ζωές όλων μας συνεχίζονται.

Είναι στιγμές σαν αυτές που συνειδητοποιούμε το πόσο εύθραυστη και πολύτιμη είναι η ζωή. Και το πόσο σημαντικό είναι να αγκαλιάζουμε καθημερινά τους ανθρώπους που αγαπάμε, να τους λέμε πόσο σημαντικοί είναι για εμάς, να μην αφήνουμε για αύριο τα λόγια και τις πράξεις της αγάπης.

Ο θάνατος του Γιάννη και του Γιώργου είναι μια δραματική υπενθύμιση της αταξίας της ζωής, της αναστάτωσης που μπορεί να φέρει… Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, οι καρδιές και οι σκέψεις μας βρίσκονται δίπλα στην οικογένεια Θεοδοσίου.

Καλούμε όλους τους αναγνώστες μας να κρατήσουν στις προσευχές τους τα θύματα, την οικογένειά τους και όλα τα άτομα που πενθούν για τον πόνο τους. Καθώς και να έχουν πάντα στο μυαλό τους την προειδοποίηση: “ΠΡΟΣΕΧΤΕ” όταν βρίσκονται στο δρόμο.

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τους αγαπημένους τους Γιάννη και Γιώργο, αφήνοντας λίγα λουλούδια και ανάβοντας κεριά στη μνήμη τους. Η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη 16 Αυγούστου στις 18:00.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ