Παύλος – Μαρί Σαντάλ: Ξεκίνησαν τις διακοπές τους από την Αθήνα – Η συνέχεια σε Πορτοχέλι & Σπέτσες (pics)

Στην Ελλάδα βρίσκονται ο πρωτότοκος γιος του τ. βασιλιά Κωνσταντίνου Παύλος με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους. 

Η οικογένεια, όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, θα ζήσουν ένα άκρως ελληνικό καλοκαίρι, όπως ακριβώς συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, άρχισαν και τις πρώτες αναρτήσεις τους αφότου πάτησαν το πόδι τους στη χώρα μας, όπου επέλεξαν να ξεκινήσουν τις διακοπές τους από την Αθήνα.

Συγκεκριμένα, θέλησαν να επισκεφτούν και το παγκόσμιο λίκνο του πολιτισμού, την Ακρόπολη όπου έδειξαν να απολαμβάνουν την περιήγησή τους.

Συνέχεια θα έχει βέβαια το Πόρτο Χέλι, όπου συνηθίζουν να περνούν τις διακοπές τους.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι εκεί ζει ο Κωνσταντίνος μαζί με τη σύζυγό του Άννα Μαρία μόνιμα και τα παιδιά του, συνηθίζουν να καταλήγουν εκεί κάθε καλοκαίρι για το πρώτο μέρος των διακοπών τους.

Η οικογένεια του Παύλου, μετά τις διακοπές στο Πόρτο Χέλι και στις Σπέτσες απέναντι, συνηθίζει επίσης να επισκέπτεται τα πεθερικά του, γονείς της Μαρί Σαντάλ, που διαθέτουν εξοχική πολυτελή κατοικία στις Μπαχάμες.

Ο Παύλος με την κόρη του Μαρία Ολυμπία μπροστά από τον Παρθενώνα.

πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ