Πασχαλινή Ατμόσφαιρα στην Κοινότητα Ερμιόνης

Διανύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα και στην Κοινότητα Ερμιόνης είναι διάχυτη η Πασχαλινή ατμόσφαιρα,

δημιουργώντας μία ευχάριστη και αισιόδοξη νότα, με σκοπό να «ελαφρύνει» το πρωτόγνωρο κλίμα που επικρατεί λόγω της πανδημίας.

Ήδη οι δρόμοι της Ερμιόνης μας, έβαλαν τα «πασχαλινά τους» προμηνύοντας έτσι το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως.

Ο στολισμός ενισχύει το εορταστικό κλίμα και τονώνει την αισιοδοξία των δημοτών, σε μια περίοδο που το γκρίζο κυριαρχεί στην καθημερινότητα όλων μας. Οι  παραστάσεις που επιλέχθηκαν και τοποθετήθηκαν σε όλα τα σημεία της Ερμιόνης, είναι κατασκευές από ξύλο τις οποίες επιμελήθηκε με την δική μας καθοδήγηση, το ”νέο αίμα” της Ερμιόνης με μεράκι και αγάπη. Έφηβοι, κορίτσια και αγόρια, που θέλοντας να δείξουν έμπρακτα την αγάπη για τον τόπο τους, δημιούργησαν και έβαψαν τις κατασκευές, αφιερώνοντας τον ελεύθερο χρόνο τους για να ”ντύσουν” την Ερμιόνη με την Πασχαλινή της φορεσιά.

Νιώθω ευγνώμων αλλά και ιδιαίτερα συγκινημένος που αυτά τα παιδιά ανταποκρινόμενα στο κάλεσμά μου, αποδείχθηκαν οι καλύτεροι βοηθοί ώστε να επιτευχθεί το εορταστικό αποτέλεσμα που προέκυψε. Επίσης αρωγοί στην όλη προσπάθεια στάθηκαν και δημότες και επαγγελματίες προσφέροντας την προσωπική τους εργασία και τον εξοπλισμό τους για ότι απαιτήθηκε.

Το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης, Πολιτισμού & Παιδείας του Δήμου Ερμιονίδας βρίσκεται πάντα στην διάθεση των Προέδρων των Κοινοτήτων, ώστε να καλύπτονται στο μέτρο του δυνατού και αρμοδιοτήτων του, οι απαιτήσεις και οι εργασίες που προκύπτουν.

Ευχαριστώ θερμά τους  μικρούς τεχνίτες μας, τους δημότες και τους χορηγούς, οι οποίοι εθελοντικά συνέβαλαν στην κατασκευή και τοποθέτηση των Πασχαλινών διακοσμήσεων της Ερμιόνης και με τις αγνές τους και ανιδιοτελείς προθέσεις επιτεύχθηκε ο στόχος μας.

Γιάννης Λίτσας, Αργυρούλα Νάκου, Μαργαρίτα Μάντζου, Βασιλιάνα Μάντζου, Αγγελική Κουλουριώτη, Στεφανία Σάββα, Άννα Κουτούβαλη, Αλεξάνδρα Καλογήρου, Κωνσταντίνος Παναγιωτακόπουλος, Κατερίνα Νικολαΐδη, Σταυρούλα Μερτύρη, Θανάσης Μαύρος, Νικόλαος Παπακωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Κουτούβαλης, Γιώργος Κωνσταντόπουλος.

Καλή Ανάσταση, με Υγεία , Αισιοδοξία και Ευημερία!   

ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΚΟΥΤΟΥΒΑΛΗΣ

 Πρόεδρος Νομικού Προσώπου Κ.Π.Α.Π.Π Δήμου Ερμιονίδας

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ