Παρουσιάστηκε στο Επιμελητήριο ο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός» & η «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ»

Με επιτυχία και παρουσία πλήθους εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας του νομού, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 26 Απριλίου, η ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Αργολίδας και της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων με τη συνεργασία της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027», για την παρουσίαση των νέων δράσεων του προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027».

Οι εκπρόσωποι της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, κα Μάγδα Πετροπούλου, Γενική Διευθύντρια της ΔΕΠ και τα στελέχη του φορέα κ.κ. Ανδρέας Κοντογέωργας και Ηλίας Γεωργουλόπουλος παρουσίασαν αναλυτικά τα δύο νέα προγράμματα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» & «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ» του προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027» ενώ δεν παρέλειψαν να απαντήσουν σε απορίες/ερωτήσεις του κοινού.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Αργολίδας κ. Φώτιος Δαμούλος, ο οποίος τόνισε τη σημαντικότητα της ενημέρωσης της επιχειρηματικής κοινότητας και τα οφέλη που προκύπτουν από την αξιοποίηση των προγραμμάτων χρηματοδότησης τόσο στον εκσυγχρονισμό τους όσο και στην βελτίωση της ανταγωνιστικότητας τους. Διαδικτυακό χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας.
Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ