ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Ερμιονίδας: Ένα μήνα στο διαδίκτυο – Ο πρώτος απολογισμός

Καλημέρα Ερμιονίδα, Σπέτσες & Ύδρα!

Η προσπάθεια με το νέο διαδικτυακό ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ Ερμιονίδας, ξεκίνησε ακριβώς πριν ένα μήνα, στις 15 Μαρτίου 2021.

Ήρθε η ώρα, επομένως, ενός πρώτου απολογισμού.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Αυτόν τον πρώτο μήνα λειτουργίας μας, σύμφωνα με τα στοιχεία του Google Analytics, κάναμε 384 δημοσιεύσεις. Οι δημοσιεύσεις μας κατέγραψαν 66.697 προβολές και «άνοιξαν» για να τις διαβάσουν 21.128 υπολογιστές (Personal computers, smartphones, tablets).

ΣΠΕΤΣΕΣ – ΥΔΡΑ

Επειδή, ιστορικά, εκκλησιαστικά και πρακτικά, ο χώρος της Ερμιονίδας δεν μπορεί (και δεν επιτρέπεται) να απομονωθεί από τις Σπέτσες και την Ύδρα, η θεματολογία μας επεκτάθηκε, από την πρώτη στιγμή και στους τρεις τόπους. Με μεγάλη αποδοχή από τον αναγνωστικό τους κοινό. Έτσι, αποφασίσαμε, από σήμερα, ο τίτλος μας να γίνει ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Ερμιονίδας, Σπετσών & Ύδρας.

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Όπως θα έχετε διαπιστώσει, η θεματολογία μας δεν αποκλείει κανέναν και πολύ περισσότερο δεν τοποθετούμεθα πολιτικά και προσωπικά, υπέρ ή κατά του οποιουδήποτε. Σεβόμαστε τον καθένα και την άποψή του και διεκδικούμε να είναι σεβαστή η αγαθή μας προαίρεση σε κάθε μας δημοσιογραφικό βήμα, που κάποτε θα χρειαστεί να εμπεριέχει και κριτική.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ & ΠΗΓΕΣ

Σε κάθε πρωτότυπο άρθρο μας υπογράφουμε και από όπου ερανιζόμαστε θέματα παραπέμπουμε με ενεργό σύνδεσμο στις πηγές μας.

ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

Για να μην σας ζαλίζουμε, κλείνουμε αυτό μας το σημείωμα με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προς ΟΛΟΥΣ εσάς, που εμπιστευτήκατε και στηρίζετε την προσπάθειά μας και ευχόμενοι ΥΓΕΙΑ και γρήγορη επανεκκίνηση της Κοινωνίας και της Οικονομίας, προχωράμε!

Ιάσονας Γ. Μουσταΐρας

Γιώργος Ν. Μουσταΐρας

& οι συνεργάτες

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ