Πανελλήνιο ιατρικό συνέδριο στο Πόρτο Χέλι

“Μεταβολικά Νοσήματα 2022: Από Τη Θεωρία Στην Πράξη”

Το Ελληνικό Κολλέγιο Μεταβολικών Νοσημάτων (Ε.ΚΟ.ΜΕ.Ν.) μετά από μια 10ετία έντονης παρουσίας στα εκπαιδευτικά και επιστημονικά δρώμενα και αφού οργάνωσε και πραγματοποίησε περισσότερες από είκοσι εκπαιδευτικές Διημερίδες και Τριημερίδες σε όλη την Ελλάδα, εξαγγέλλει και οριοθετεί το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΚΟΜΕΝ που θα λάβει χώρα στο Πόρτο Χέλι στις 23-25 Ιουνίου 2022 υπό την αιγίδα και του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας.
Οι δύσκολες συνθήκες της πανδημίας του τοξικού κορονοϊού δεν απέτρεψαν την εξαγγελία του Συνεδρίου. Αντίθετα την επέβαλλαν ως μια απάντηση γνώσης και ενημέρωσης που οφείλουν να δώσουν οι Επιστημονικές Εταιρείες και οι Επιστήμονες Υγείας.
Στο Συνέδριο θα συζητηθούν όλες οι νεότερες εξελίξεις, κατευθύνσεις στα καρδιομεταβολικά νοσήματα.
Θα συζητηθούν τα θέματα αιχμής, διάγνωσης και θεραπείας των νοσημάτων αυτών, ενώ θα οργανωθούν Κλινικά Φροντιστήρια με σκοπό την απόκτηση δεξιότητας στην εφαρμογή των πρόσφατων κατευθυντήριων οδηγιών στην κλινική πράξη. Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, αλλά και με την αποστολή των ερευνητικών σας προσπαθειών.
Προσβλέπουμε σε ένα Συνέδριο υψηλής εκπαιδευτικής και ερευνητικής ποιότητας, όπου εκλεκτοί και υψηλού κύρους ομιλητές φιλοδοξούμε ότι θα προσθέσουν ψηφίδες στο παζλ της γνώσης μας και της κλινικής μας δεξιότητας.
23-25 Ιουνίου στο Πόρτο Χέλι, στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ε.ΚΟ.ΜΕ.Ν. σας περιμένουμε ελπίζοντας και προσδοκώντας να συνεορτάσουμε εκπαιδευτικά και συνεδριακά την επιστροφή στην επιστημονική – συνεδριακή κανονικότητα.
Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής
Αναλυτικό πρόγραμμα
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ