Πένθος στον Δήμο Ερμιονίδας – Αδόκητη η απώλεια

Η Δημοτική Αρχή εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον αιφνίδιο και πρόωρο θάνατο του Χαράλαμπου Λούντου, συζύγου της δημοτικής μας υπαλλήλου Χαρίκλειας Παπασπύρου.

Ο κ. Λούντος υπήρξε ένας εξαιρετικός καθηγητής, στο ΕΠΑΛ Κρανιδίου με ιδιαίτερες ευαισθησίες και αφήνει ένα πλούσιο καταστάλαγμα στις καρδιές των μαθητών που δίδαξε αλλά και στους συναδέλφους του.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Η σκέψη μας βρίσκεται δίπλα στην σύζυγό του, την δική μας Κλαίρη και στον γιο του, Γιώργο. Η κηδεία θα τελεστεί την Παρασκευή 2/4/2021 και ώρα 12.00, στο εκκλησάκι του νεκροταφείου Κρανιδίου σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα, λόγω πανδημίας. Η οικογένεια του εκλιπόντος επιθυμεί αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν στο ειδικό σχολείο Δήμου Ερμιονίδας που τόσο αγαπούσε, σε ειδικό κουτί που θα βρίσκεται έξω από την εκκλησία.

Λούμη Γιαννικοπούλου Αγγελική

Αντιδήμαρχος Δήμου Ερμιονίδας

Υπεύθυνη Προσωπικού

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ