Πέθανε η Ηρώ Κόβα: Η «Αριστοκράτισσα», οι σχέσεις με γαλαζοαίματους & το κτήμα στο Πόρτο Χέλι

Έφυγε από τη ζωή η Ηρώ Κόβα, χτυπημένη από τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους της.

Η ίδια έδινε μάχη με την ασθένειά της και είχε περιορίσει αρκετά τις δημόσιες εμφανίσεις της. Ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Γιώργο Κόβα. Έγινε ευρύτερα γνωστή στα μέσα της δεκαετίας του 2000, με αφορμή το κτήμα που διατηρούσε στο Πόρτο Χέλι, μαζί με τον σύζυγό της.
Η Ηρώ Κόβα ήταν γνωστή για τις φιλανθρωπικές δραστηριότητές της, ενώ είχε αποκτήσει μεταξύ άλλων την αντιπροσωπία του Ralph Lauren στην Ελλάδα και διατηρούσε σχέσεις με γαλαζοαίματους.
Η γνωριμία και ο γάμος με τον Γιώργο Κόβα
Μεγαλωμένη στην οδό Ηρώδου του Αττικού, αποτέλεσε αναπόσπαστο μέλος της υψηλής κοινωνίας, διαθέτοντας γνωριμίες με επιφανείς οικογένειες της εποχής, όπως τους Σερπιέρη, Λεβίδη και Καρέλλα. Η Ηρώ Βετοπούλου παντρεύτηκε σε πρώτο γάμο τον εφοπλιστή Νίκο Βερνίκο, ο οποίος όμως δεν κράτησε πολύ.
Λίγο καιρό αργότερα, ο Γιώργος Κόβας, ο οποίος εργάζεται στις επιχειρήσεις του πατέρα της, γίνεται ο άνδρας της ζωής της. Οι δυο τους παντρεύονται, επισφραγίζοντας την ευτυχία τους με την απόκτηση των δύο κοριτσιών.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Ηρώ Κόβα ανέπτυξε έντονη φιλανθρωπική δράση, ούσα ενεργό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων. Η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο 27 Νοεμβρίου.

Πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ