Ο σεΐχης των Εμιράτων που επενδύει σε ελαιώνες & τουρισμό στην Ερμιονίδα

Κάπου στην Ερμιόνη σε έναν ελαιώνα με 60.000 ρίζες οι εργάτες μαζεύουν καθημερινά τις ελιές αυτή την περίοδο χωρίς να γνωρίζουν ότι το αφεντικό τους είναι πλέον ένας βαθύπλουτος σεΐχης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Πρόκειται για τον Ταχνούν μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναϊάν, γόνο μιας από τις έξι οικογένειες που διαφεντεύουν τα Εμιράτα, μια και, εκτός από βαθύπλουτος επιχειρηματίας, είναι και επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της χώρας. Πάμπλουτος, ισχυρός και με κοφτερό μυαλό ο σεΐχης δραστηριοποιείται εδώ και δύο χρόνια στην Ελλάδα, αγοράζοντας ακίνητα, ξενοδοχεία και τώρα ελαιώνες.
Πριν από περίπου δύο χρόνια, ο βαθύπλουτος σεΐχης, με περιουσία που αποτιμάται σε περισσότερα από 10 δισ. δολάρια, έκανε το ντεμπούτο του στον ελληνικό ξενοδοχειακό τομέα, αποκτώντας το παλαιό «Ermioni Club» στην Ερμιονίδα. Το ξενοδοχείο, που θα αναπτυχθεί σε μια έκταση 220 στρεμμάτων, θα αποτελεί ένα υψηλών προδιαγραφών συγκρότημα, όπου θα φιλοξενείται η ελίτ του τουρισμού. Εκτός από το έξι αστέρων ξενοδοχείο, το επενδυτικό πλάνο του Ταχνούν μπιν Ζαγέντ αλ Ναϊάν προβλέπει τη δημιουργία ιδιωτικών βιλών και εστιατορίων που θα προσφέρουν εξεζητημένα πιάτα, ικανά να σαγηνεύσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Πηγές ρεπορτάζ: cretapost.gr & real.gr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ