Ο Μητροπολίτης Ύδρας στην εκδήλωση του Πνευματικού Κέντρου Κρανιδίου

Την Κυριακή 18η Ιουνίου 2023 το Εσπέρας παρέστη ο Μητροπολίτης Υδρας Σπετσών και Αιγίνης , στην εκδήλωση του Πνευματικού Κέντρου Κρανιδίου « Οι Άγιοι Ανάργυροι» που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο: “Αρτίκι- Μαράικε Ηλιού Ντεκόνιγκ”, στο Κρανίδι.

Οι νέοι των Κατηχητικών συνάξεων Κρανιδίου με την ευκαιρία της λήξης της Κατηχητικής χρονιάς παρουσίασαν μια ταινία μικρού μήκους που προετοίμασαν με θέμα την φιλία.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με τραγούδια παραδοσιακά και έντεχνα από ομάδα νέων του Πνευματικού Κέντρου με τον συντονισμό του μουσικοδιδασκάλου κ. Ιωάννη Νάκη και την φιλική συμμετοχή επαγγελματιών μουσικών.

Ο Σεβασμιώτατος ομίλησε με θερμά λόγια για τα παιδιά και συνεχάρη πατρικά τον δραστήριο Αρχιερατικό Επίτροπο Κρανιδίου Αρχιμ. π. Χριστοφόρο Καραβία για το σπουδαίο έργο του στην νεότητα.
Παρέστησαν πατέρες της περιοχής, οι αρχές και πλήθος κόσμου.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ