Ο Κορωνοϊός έκλεισε τμήμα στο Λύκειο Ερμιόνης


Αναστέλλεται η δια ζώσης διδασκαλία λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19 για το τμήμα Β2 του Γενικού Λυκείου Ερμιόνης έως και την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022.
Οι μαθητές/-τριες του Β2 θα επιστρέψουν στο σχολείο την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022 με αρνητικό rapid-test. Το αποτέλεσμα του rapid-test (θετικό ή αρνητικό) θα πρέπει να δηλωθεί στην πλατφόρμα edupass.gov.
Τα μαθήματα για τα υπόλοιπα τμήματα θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης όλα τα μέτρα προάσπισης της υγείας κατά του Covid-19 με το ωρολόγιο πρόγραμμα που επισυνάπτεται.

“Νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των μαθητών/-τριων μας για την αμεσότητα της ενημέρωσης σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων, καθώς και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας που σε ώρες εκτός υπηρεσίας συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις για την ασφαλή λειτουργία του σχολείου μας” τονίζει σε ανακοίνωση της η Διεύθυνση του σχολείου.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ