Ο Δήμος Σπετσών, το Κοινωνικό Παντοπωλείο & το Κοινωνικό Φαρμακείο Σπετσών ευχαριστούν & συνεχίζουν

Ο Δήμος Σπετσών, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο Σπετσών,

εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους σε όλους εσάς που προσφέρατε τρόφιμα και φάρμακα, δώσατε πολύτιμη στήριξη στους ωφελούμενους των κοινωνικών δομών και αποδείξατε ότι σε αυτές τις δύσκολες εποχές υπάρχει μεγάλη κοινωνική ευαισθησία απέναντι σε αυτήν την οικονομική κρίση.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα Σούπερ Μάρκετ : ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΜΑΡΕΒΑ ΣΠΕΤΣΩΝ ΙΚΕ (ΜΙΝΙ SHOP) , YIOI ΜΑΘΙΟΥ Ο.Ε., ΦΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.- PROTON, ΦΙΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ Ο. Ε.

Και τα Φαρμακεία: ΓΚΡΙΤΖΑΛΗ ΕΛΕΝΑ, ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΚΩΣΤΑΡΙΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – SPETSES PHARMACY, που μας βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής της προσπάθειας.

Η συλλογή τροφίμων θα συνεχιστεί και τον μήνα Μάιο.

Ας συνεχίσουμε όλοι να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας, που έχουν ανάγκη!

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "o Δήμος Σπετσών Και το Κοινωνικό Παντοπωλείο σας καλεί Τον Μάιο να γεμίσουμε << καλάθια αγάπης>> με τρόφιμα και φάρμακα Αναζητήστε τα καλάθια έξω απο τα Σούπερ Μάρκετ και τα Φαρμακεία Τα προίοντα θα διατεθούν στους ωφελουμένους του Κοινωνικού Παντοπωλείο και Κοινωνικού Φαρμακείου Ε.Π.Ε.Κ.Α. S Παντοπωλείο Κοινωνικό Φαρμακείο"

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ