Ο Γιώργος Γαβρήλος στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Στη Συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ο υπ. Βουλευτής Γιώργος Γαβρήλος για την παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος
Σε μια πανηγυρική συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επικύρωσε τα ψηφοδέλτιά του για το σύνολο των εκλογικών περιφερειών της χώρας και ενέκρινε το κυβερνητικό του πρόγραμμα. Τα ψηφοδέλτιά του ανανεώθηκαν σε μεγάλο ποσοστό με τη συμμετοχή των γυναικών να φτάνει στο 50%. Στελέχη από όλους τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους που θα δώσουν την νικηφόρα μάχη, για την πολιτική αλλαγή και για την προοδευτική διακυβέρνηση.
Το κυβερνητικό πρόγραμμα περιλαμβάνει μια ολιστική πρόταση αλλαγής μοντέλου παραγωγής με στήριξη της μεσαίας τάξης και αποκατάστασης των αδικιών της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεσμεύεται για άμεσα μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας με παράλληλη ενίσχυση του εισοδήματος του κάθε νοικοκυριού. Η αύξηση του κατώτατου μισθού στα 880 ευρώ, η θεσμοθέτηση της ετήσιας τιμαριθμικής αναπροσαρμογής, η αύξηση των μισθών του δημοσίου κατά 10%, η επαναφορά της 13ης σύνταξης, η πρόσβαση των μικρομεσαίων επιχειρηματιών σε χρηματοδότηση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπορεί τώρα να κυβερνήσει όχι κάτω από τη σκιά των μνημονίων και της τρόικας. Μπορεί να κυβερνήσει με το δικό του πρόγραμμα. Να στηρίξει το δημόσιο σύστημα Υγείας, την Παιδεία, το κοινωνικό κράτος, τους αδύναμους, τη μεσαία τάξη. Να δώσει λύση στο πρόβλημα του διογκωμένου ιδιωτικού χρέους, να προστατεύσει την περιουσία του ευάλωτου δανειολήπτη, να προστατεύσει τα δημόσια αγαθά. Είναι η πρώτη ευκαιρία να κυβερνήσει υπό κανονικές συνθήκες, χωρίς μνημόνια και τρόικα. Είναι η ανάγκη και η απαίτηση της μεγάλης πλειοψηφίας που διαμορφώνεται και θα φέρει την πολιτική αλλαγή και την προοδευτική διακυβέρνηση.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ