Ο Α.Ο. Κρανιδίου “Αργυρό” στο Σκάκι στην Πελοπόννησο!

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε και φέτος η ομάδα σκάκι του Α.Ο. Κρανιδίου στο Κύπελλο Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπου κατέκτησε τη 2η θέση.
Κατά σειρά επικράτησε του Αργονάυτη Κορινθίας στην Κόρινθο, του Περσέα Άργους στο Κρανίδι και προκρίθηκε στο final 4 που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 20-21 Νοεμβρίου στο Pharae Palace στην Καλαμάτα. Στον ημιτελικό επικράτησε του Ο.Σ. Καλαμάτας και προκρίθηκε για 5η φορά στην ιστορία της Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π., στον τελικό, όπου ηττήθηκε από την ομάδα του Σ.Ο. Φιλιατρών. Για την ομάδα του Κρανιδίου αγωνίστηκαν οι: Αυδούλη Λίτσα, Βλαχόπουλος Παναγιώτης, Κάγκας Κωνσταντίνος, Λυκουριώτης Παντελής και Χρυσάφης Αργύρης.
Η επιτυχία αυτή έρχεται να προστεθεί στις ομαδικές και ατομικές επιτυχίες των αθλητών του συλλόγου, στην περιορισμένη λόγω κορωνοϊού, αγωνιστική χρονιά του 2021.
Συγχαρητήρια σε όλους!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ